ŠTA JE OVO URADILA OD SEBE? Zerina Hećo se ponovo unakazila: IZOLACIJA JE UČINILA SVOJE, EVO KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)

Show
ŠTA JE OVO URADILA OD SEBE? Zerina Hećo se ponovo unakazila: IZOLACIJA JE UČINILA SVOJE, EVO KAKO SADA IZGLEDA (FOTO)
.

Zerina Hećo učestvovala je u rijalitiju "Zadruga 2". Njeno učešće obilježila je ljubavna veza sa aktulenim zadrugarom Banetom Čolakom, koji je sada u romansi sa pjevačicom Ivanom Krunić.

Zerina je tokom učešča u rijalitiju imala i nervne napade, pa je jednom prilikom skratila kosu do glave, a ćelava je i napustila "Zadrugu".

Hećova se nakon toga upustila u emotivnu vezu sa pjevačem Dadom Glišićem, koji joj je pomogao da započne pevačku karijeru. Ona je prošlog ljeta izdala singl prvenac "Skote" koji joj je napisao upravo Glišić.

ywek9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrvn01eqv8vnjfmzjaxzwnlntk3zdg2mdazztq5n2y3ogiwzmuxyzauanbnkzmczqooaieaaq

Nije poznato da li su njih dvoje i dalje u emotivnoj vezi, ali se zna da je Zerina postala nedavno i modna kreatorka. Zerina svoje modele promoviše putem društvenih mreža, gdje mogu i da se naruče.

Zerina danas ima dugačku kosu i šiške, što se može videti na jednoj od njenih najnovijih objava na Instagramu. Nije poznato da li je njena kosa ili je riječ o perici.

7esk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtnprn01eqv8vymvlyjc4zdqzzjk3mwm0mmq1yzg3ytfhogy5zdeyyzguamzpzpgtas0djgcbaae

Kako je mnogim poznatim ličnostima dosadno u vrijeme izolacije, često snimaju lajvove i na taj način se druže sa fanovima.

Bivša zadrugarka, Zerina Hećo, takođe se uključila uživo na instagramu, ali je jedan detalj svima zapao za oko.

FOLKERKA IZ BEOGRADA POBJEGLA NA SELO, OVO JE NJENA KUĆNA IZOLACIJA: Svi joj zavide, POGODITE KO JE ONA!

Među estradnjacima koje poštuju mere u vanrednom stanju i drže se samoizolacije je i folk pevačica Stoja Novaković. Međutim, njoj izolacija uopšte ne pada teško budući da već godinama živi van Beograda.

To su njene obrve.

Obrve zvane krem bananice izazvale su lavinu komentara na instagramu, a nikom nije jasno zbog čega je to uradila sebi.

Ne propustite