DAN NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE ZARAŽEN, ĐORĐE DAVID SE JUTROS OGLASIO IZ BOLNICE: Apeluje na sve da OVO URADE! SPASIT ĆE VAM ŽIVOT

Show
DAN NAKON ŠTO JE SAZNAO DA JE ZARAŽEN, ĐORĐE DAVID SE JUTROS OGLASIO IZ BOLNICE: Apeluje na sve da OVO URADE! SPASIT ĆE VAM ŽIVOT
.

Đorđe David jučer je obavijestio javnost putem društvene mreže Instagram da su rezultati testiranja pokazali da je obolio od korone. 

Nazif Mustafić, brat preminulog vozača "Igmana" iz Konjica: "Ne želim širiti paniku, ali ovo je užas"

Porodica Hasiba Mustafića, preminulog vozača kompanije Igman, konačno je dočekala da im se nadležni obrate i da ih testiraju na koronavirus.

"Nažalost... potvrđeno mi je upravo da imam COVID-19! Ne kapiram... Očajan sam. Virus će da prođe, ali... Bolnica, pakao, kao da si u zatvoru ili vojsci. Ljudi... čuvajte se. Molim vas!", napisao je on.

91114425-1486936834817926-3140391596150905366-n

On  se danas ponovo oglasio iz bolnice i uputio apel svim građanima.

Ovako sam se pravio pametan ja! I naravno - stiglo me! Pa se vi nastavite da zezate sa vašim i tudjim životima ! Ispasti...

Objavljuje Djordje David NikolicPetak, 27. ožujka 2020.

Naime, popularni roker i član žirija u "Zvezdama Granda" Đorđe David pre nego što je saznao da je zaražen korona virusom tvrdio je da je to "izmišljotina Kineza" kao i da nije toliko opasan koliko se predstavlja u medijima. 

"Što se tiče koronavirusa mogu samo da kažem da je to izmišljotina Kineza, najpametnije nacije na ovoj planeti. U Kini umre jednak broj ljudi od običnog virusa, kao i korone, koju su oni pustili u svijet kako bi se obogatili. Oni tim putem skreću pažnju na sebe, promovišu se. Ja im skidam kapu kako su se dosjetili koronavirusa da zaplaše narod, ali isto tako i apelujem na sve kod nas da ne paniče jer to nije priča kakvu su nam servirali Kinezi, a da se čuvaju i pregledaju zbog sebe i svog zdravlja uvijek",  rekao je tada Đorđe David.

Međutim, on se danas na Facebooku ponovo javio iz bolnice i priznao da je COVID -19 shvatio suviše neozbiljno. 

"Pravio sam se pametan ja! I naravno - stiglo me! Pa vi nastavite da zezate sa vašim i tuđim životima ! Ispasti glup je najlakše ! Živ sam primjer ! I molim sve javne ličnosti koje su zaražene da se oglase", napisao je i apelovao.

U videu koji je objavio na Instagramu pozvao je građane da ostanu u izolaciji u svojim domovima, kako bi izbjegli ovo što se njemu dešava.

Ne propustite