RASKINULI MILICA I PETAR?! On u njenom mobitelu našao poruke: KAD JE VIDIO S KIM SE ONA DOPISUJE, POLUDIO JE!

Show
RASKINULI MILICA I PETAR?! On u njenom mobitelu našao poruke: KAD JE VIDIO S KIM SE ONA DOPISUJE, POLUDIO JE!
Naime, kako mediji saznaju, Petar je ostavio Milicu nakon što je u njenom telefonu našao poruke koje je razmjenjivala s bivšim dečkom Milošem Paunovićem, i to je bio ključni razlog da se njihova veza prekine.

Naime, kako mediji saznaju, Petar je ostavio Milicu nakon što je u njenom telefonu našao poruke koje je razmjenjivala s bivšim dečkom Milošem Paunovićem, i to je bio ključni razlog da se njihova veza prekine.

- Tačno je da su se Milica i Petar razišli, jednostavno nije bilo sve onako sjajno kao što se predstavljalo u javnosti. U početku im je bilo fenomenalno, ali što su više vremena provodili zajedno, shvatali su da imaju drugačije poglede na svijet. Milica je bila u višegodišnjoj vezi sa Milošem i to je na nju ostavilo jake posljedice iako se ona trudila da prikaže drugačije. Mislila je da će ga lako preboljeti i da je Petar taj koji će joj u tome pomoći. Međutim, ona se nekoliko puta videla sa Paunovićem i kada je Strugar to saznao, poludio je - priča izvor i dodaje da pjjevačica nije varala glumca sa bivšim, ali da je istina se vidjela s njim.

- Milica se nekoliko puta, skrivajući to od Petra, videla sa Milošem kako bi popričali jer ju je on molio, navodno, da ga kao prijatelj sasluša. Ona je to i učinila, a od Petra je to skrivala jer nije mogla da nađe logično objašnjenje zašto se susretala sa bivšim. Ona se nije osećala dobro zbog toga, pa je iz dana u dan bila sve nervoznija, što je glumcu bilo veoma čudno. Do tada je uvijek bila pozitivna, a otkad ga je prvi put slagala, počela je da se ponaša drugačije i da se hvata za svakakve gluposti samo da bi imala razloga za svađu.

Nakon što je mislila da je sve dobro prošlo, Milica se nakon nekoliko nedjelja malo opustila, a baš tada je Strugar našao poruke u njenom telefonu, u kojima se sa Milošem dogovarala o vremenu i mjestu viđanja.

- Kada je Strugar pročitao poruke, poludio je i nije hteo da je sluša šta priča, a kada ga je prošao bes i kada su se strasti smirile, sjeli su i ozbiljno porazgovarali o njihovoj budućnosti. Milica se sve vrijeme pravdala da je sa Paunovićem ostala u dobrim odnosima, te da ne shvata šta je to toliko loše da se nekada vidi s njim budući da je više od šest godina živjela s tim čovjekom. Petar je shvatio o čemu se radi, pa joj je rekao da je najbolje da stave tačku na vezu ili bar da se neko vrijeme udalje jedno od drugog.

milica-todorovic-2

Kako mediji pišu, glumac nije izdržao medijski pritisak, te je stavio tačku na vezu s pjevačicom.

- Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih riječi ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi, a da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Miličini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost poslije medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli - kaže drugi izvor.

SVI ZNAMO KO JE DONATELA VERSAĆE I ŠTA JE URADILA OD SVOG LICA, ali čekajte dok vidite njenu kćerku: Ispijeno lice, tanak struk, i ona se UPROPASTILA (FOTO)

Ispijeno lice, tanak struk i oštre crte lica, Donatela Versaće i njena kćerka Alegra su poput bliznakinja. Ono što ih jedino razlikuje je boja kose. Alegra kaže da se oduvijek divila svojoj majci, da joj je ona idol, pa ne čudi želja da što više liči na nju.

Podsjetimo, Milica i Petar su se upoznali za vreme snimanja njenog spota, a kako je pjevačica izjavila, konj ih je spojio. Glumac je na set došao sa svojim konjem i pružio joj je ruku kako bi se upoznali i tada su sjevnule varnice. Posle toga prvi put su se zajedno pojavili u emisiji "Amidži šou" i nakon toga su se povukli u ilegalu.

(Srpski telegraf/Skandal)

Ne propustite