Oni su uspjeli postati MEGA zvijezde iako su ih očevi napustili i tukli: SVE AS DO ASA

Aktuelno
Oni su uspjeli postati MEGA zvijezde iako su ih očevi napustili i tukli: SVE AS DO ASA
.

Andreu Agassiju otac je donosio dr**u, Yannick Carrasco nije uzeo njegovo prezime, tukao je Shaquillea O'Neala, a premlaćivao Jelenu Dokić i Mirjanu Lučić-Baroni. Svejedno su preko trnja dospjeli do zvijezda

Očevi. sretan vam vaš dan! Nije, istina, toliko eksponiran kao Majčin dan, zlobnici bi rekli i logično s obzirom da, prema istraživanjima, očevi daleko više napuštaju svoju djecu.

Primjera je mnogo i u sportskom svijetu, neki od najpoznatijih sportaša svijeta postali su to i bez očeve pomoći ili, štoviše, uz istrpljeno nasilje; LeBron James, Lance Armstrong, Mike Tyson, Andre Agassi, Jelena Dokić, Shaquille O'Neal, James Rodriguez,... Njihove priče donosimo u nastavku.

Yannick Carrasco

Belgijski nogometni reprezentativac nikad nije ni upoznao svog oca koji je napustio njegovu majku i njega dok je još bio beba nesvjesna okoline. Iz tog razloga Carrasco nikad nije ni uzeo očevo prezime Ferreira. - Nije bilo previše teško. Kad si dijete, ni ne znaš da nema oca. Shvatiš to tek kada odrasteš i kada te drugi pitaju gdje ti je otac. Međutim, ništa se nije dogodilo jer je moja majka obavila posao za oba roditelja.

James Rodriguez

Ni kolumbijski nogometaš nije imao mogućnost uživati u djetinjstvu s ocem. Suprugu Pilar Rubio i malog Jamesa ostavio je dok je sinu bilo tri godine. Vratio im se kada je James navršio 15 i tražio oprost, ali ostali su razdvojeni.

as1

foto: SUSANA VERA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

LeBron James

Najveća košarkaška zvijezda današnjice također je sama uz majčinu pomoć morala stvarati ono što sve danas ima. Međutim, svom je ocu Anthonyju McClellandu LeBron zahvalan. - Oče, znaš li jednu stvar? Ne znam tko si i ti ne znaš tko sam ja, ali jedan si od razloga zašto sam ono što sam danas. Da sam imao i majku i oca, sestre, psa i ostale stvari, možda ne bih danas bio ovo. Hvala ti na svemu - napisao je James u jednom pismu.

as2

NAJBOLJE TEK SLIJEDI, POGLEDAJTE SLJEDEĆU STRANICU------->

Ne propustite