Želite drugačije vjenčanje? Onda je ovo idealno za vas

Arhitektura i dizajn
Želite drugačije vjenčanje? Onda je ovo idealno za vas
Ako ste od onih koji ne vole tradicionalna vjenčanja, te želite da jedan od najvažnijih dana u svom životu zauvijek pamtite, onda su ove destinacije idealne za vas.

Ako ste od onih koji ne vole tradicionalna vjenčanja, te želite da jedan od najvažnijih dana u svom životu zauvijek pamtite, onda su ove destinacije idealne za vas. Vjerujemo da bi većina  željela izgovoriti "Da" na nekom od ovih mjesta. 

Maldivi

maldives77web2

Ima li nešto  romantičnije od privatnog obreda vjenčanja na plaži otoka koji se nalazi na sredini Indijskog Oceana. Pijesak među prstima, šuštanje palmi, a u pozadini tirkizna morska laguna. Otoci Maldiva su mali, obično se na jednom otoku nalazi samo jedan hotel. Stoga, ne preostaje vam ništa drugo, nego da svaki sat provedete s osobom kojoj dajete svoj zavjet - bilo to u visećoj mreži, na terasi slamnatog bungalova ili ruku pod ruku ispod površine mora u svijetu šarolikih koralja i riba. Vjenčanje na Maldivima službeno nije važeće, što istovremeno znači, da prije puta ne trebate sređivati dokumente. Za službeno  vjenčanje možete se odlučiti naknadno ili prije kod kuće. Nakon vjenčanja ovdje ćete dobiti samo simboličan certifikat. No na kraju krajeva bitan je zavjet koji dajete. 

Havaji

havai-1280-720

Oahu, Maui i Kauai popularni su otoci otočja Havaji i idealan su odabir za romantična vjenčanja. No s obzirom na brojne ljepote koje krase otok, svoju idealnu destinaciju za romantičan čin najbolje je da počnete tražiti već kad se nađete ovdje. Tu je  hotel The Four Seasons koji nudi tri destinacije osmišljene isključivo za vjenčanje, a jedna od njih nalazi se na otoku Maui. Ako pak ne želite da vaše vjenčanje bude upriličeno na morskoj obali, možete ostati u Halekulani, koja održavanje svečane ceremonije nudi na bujnim travnjacima s kojih se pruža divan pogled na plažu.

Jamajka

jamaica

Jamajka je jedna od najpopularnijih karipskih destinacija za vjenčanja i već desetljećima  jedno od najpoželjnijih odredišta mnogih zaljubljenih parova. Razmjena zavjeta u resortu Jamaica Inn neprocjenjiv je doživljaj za sve romantične duše. Ovdje zakupiti možete i cijeli resort i tako na svojoj svadbenoj svečanosti ugostiti stotinu ljudi, koliko resort gostiju i prima. The Half Moon, Rose Halla Resort u Montenego Bayu također nudi pet lokacija za vjenčanja na otvorenom. U sklopu toga nude se i već osmišljeni svadbeni paketi kako bi se mladencima maksimalno olakšala organizacija vlastitog vjenčanja.

Italija

italia-2

Italija je poznata kao čarobna destinacija idealna za romantična putovanja. A nakon Francuske, po mnogima se smatra jednom od najromantičnijih zemalja svijeta. Prednost Italije prilikom organizacije vjenčanja je njena blizina našoj zemlji, pa stoga vašem sudbonosnom danu i ceremoniji mogu nazočiti vaši prijatelji i obitelj. Toskanske vile, palače, obale, pa čak i polja, savršene su lokacije za vjenčanja. Ako se odlučite povesti scenarijem vjenčanja Georga Clooneyja te svadbenu svečanost održati u Veneciji, naša je preporuku da na vrijeme rezervirate San Clemente Palaču. St.Regis rezidencija ima i svoj privatan mali otok koji je sakriven od očiju javnosti i znatiželjnih turista. Vjenčanje u gondoli također je jedna od romantičnih opcija.

Bahami

bahami

Bahami su oduvijek privlačili svojim prirodnim ljepotama i tropskim podnebljem. Ova destinacija  je  posebno popularna kod Amerikanaca zbog njene blizine i raskošnih 700 otoka. Ako svoje vjenčanje želite održati ovdje svakako savjetujemo da  ceremoniju upriličite na pješčanoj plaži uz romantičan zalazak sunca i zvuke violine. Odsjesti možete u One&Only Ocean Clubu na Rajskom otoku, gdje zaljubljeni parovi svoje vrijeme često krate na plaži, bazenu ili spa centru koji odmor čini potpuno opuštajućim.

Anguilla

anguilla-01web

Poznat po svojim ljepotama, ali i jednako gostoljubivom stanovništvu, ovaj britanski teritorij postao je jedna od najtraženijih destinacija za vjenčanja. Za dolazak do Anguile morat ćete uzeti let do St. Martina, a onda se drugim kraćim letom ili trajektom uputiti na otok poznat po intimnim i privatnim zabavama. Viceroy Angila omiljena je destinacija za luksuzna vjenčanja. Sadrži šest različitih destinacija idealnih za proslavu i već osmišljene pakete za mladence. U ponudi su i nešto jednostavniji aranžmani za zaručnike koji dolaze ovjekovječiti ovaj trenutak sami, bez dodatnih gostiju. Beachfront resort drugi je  izbor koji parovima nudi četiri jedinstvena paketa s mogućnošću da se isti parovima u potpunosti prilagode i učine njihovo vjenčanje jedinstvenim.

Meksiko

meksiko-01

Los Cabos i Cozumel mjesta su poznata po svojim prekrasnim plažama i popularan su izbor destinacije za održavanje vjenčanja. No ipak najpoželjnija lokacija u Meksiku za ovaj romantičan čin je Riviera Maya. U Riviera Mayi možete odsjesti u privatnoj vili Viceroy koja se nalazi na plaži, a koja uz privatnu plažu ima privatan bazen, spa i brojne druge pogodnosti. Drugi prijedlog za boravak u Meksiku je Grand Velas Riviera Maya, ekskluzivan resort koji u sklopu svoje ponude sadrži osam različitih mjesta za vjenčanja, uključujući i osam kapelica u džungli Mayan koje mogu primiti do 150 ljudi.

Bermuda

bermuda

Ružičaste pješčane plaže, vapnenački lukovi znani kao Moongates i kristalne bermudske špilje koje su dio UNESCO-ve svjetske baštine samo su dio destinacija za vašu svadbenu ceremoniju. Možete odsjesti u Tucker Pointu koji će vam prirediti nezaboravno slavlje i svadbenu večeru.

Kostarika

kostarika

Srednja i Južna Amerika privući će mnogo pozornosti onih koji traže idealno mjesto za svoje vjenčanje. No Kostarika je izuzetak. Avanturistički orijentirani parovi ovu destinaciju vole zbog brojnih aktivnosti koje se ovdje nude, poput surfanja, planinarenje , i "ziplinga". Andaz Pensinsula Papagayo Resort je samo 20 minuta vožnje od aerodroma, no jednom kada se pronađete u tropskoj šumi toliko ćete se diviti ljepotama da će vam vrijeme vožnje ovdje prebrzo proći. Paketi vjenčanja, usluge organiziranja ceremonije potpuno prilagođene vašim potrebama i željama dostupne su u hotelu.

Las Vegas

las-vegasweb

Teško je zaobići grad poznat po brzim vjenčanjima. U Las Vegasu je dovoljno samo da izaberete kapelicu i unutar pet minuta možete značajno promijeniti tijek svoga života. Ovdje možete odsjesti u Wynn Las Vegas hotelu, specijaliziranom za vjenčanja a u kojem se vjenčati možete na terasi ili u noćnom klubu. Ako želite biti daleko od zvuka automata, rezevirajte hotel Four Seasons, koji u svom kompleksu nema kasino. Four Seasons je također poznat po tome što se specijalizirao i za istospolna vjenčanja.

Ne propustite