ANASTASIJA POTRESENA, TUŽNA ZBOG ONOGA ŠTO SE DESILO ANI NIKOLIĆ: Odmah je nazvala da vidi kako je, EVO ŠTA SE DESILO

Show
ANASTASIJA POTRESENA, TUŽNA ZBOG ONOGA ŠTO SE DESILO ANI NIKOLIĆ: Odmah je nazvala da vidi kako je, EVO ŠTA SE DESILO
.

Nedavno je Anastasija Ražnatović doživjela veliku neprijatnost kada je njena nova pjesma "Heroina" objavljena na ilegalnom sajtu, pre nego što ju je Anastasija zvanično predstavila svojoj publici.

Istu ovakvu neprijatnost doživjela je i Ana Nikolić, kojoj je na ilegalnom sajtu osvanuo čitav album, a Anastasija je sada uputila podršku Nikolićevoj, te je istakla da je to potpuni neprofesionalizam.

anastasija

 - U mom slučaju, hvala Bogu izašla je samo ova pjesma, nisu ostale. Ali svakako je loše. Baš mi je žao što se to Ani desilo, čule smo se poslije toga i to je baš veliki neprovesionalizam, zato što sam se trudila oko cijelog albuma, dala cijelu sebe i ta pesma je zapravo trebalo da izađe kao treća numera, nije trebalo da bude prva, ali eto kada je takva situacija, morali smo da izvučemo najbolje iz najgoreg - rekla je Anastasija za emisiju "Premijera".

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O JELENI KARLEUŠI: Jedva je ovo izgovorila, "JELENA JE..."

Mlada muzička zvijezda za „Blic" najiskrenije govori o partneru Đorđu Kuljiću, planovima u karijeri, koju bi maminu pesmu volela da obradi, te ističe da je, u stilu njenog novog hita, ona sama sebi heroina jer se za dosta toga u životu sama izborila.


 

Ne propustite