ŠOK, EVO ŠTA JE MARKO NAPISAO LUNI PRIJE NEGO ŠTO JE UŠAO U ZADRUGU: Luna pred svima priznala, BRUKA!

Show
ŠOK, EVO ŠTA JE MARKO NAPISAO LUNI PRIJE NEGO ŠTO JE UŠAO U ZADRUGU: Luna pred svima priznala, BRUKA!
.

Gledaoci su opet postavljali interesantna pitanja zadrugarima!

- Pričala si za stolom koliko ti je bilo teško kada si gledala ljubavne igrice i rekla si i da kada bi Marko pristao na to da bi ti doživjela nervni slom. Kada si ti preuzimala tuđe zauzete muškarce, da li si se pitala da li napolju neko doživljava nervni slom. Iskoristili ste Jelenu za sve ovo - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.

markom

- Moja situacija koja je bila sa dotičnim gospodinom, meni se karma vratila. Oni su bili u braku, ja sam se zaljubila u oženjenog. Marko i ja smo raskinuli, oni ništa nisu imali. Ova priča nije ista, nije iste težine. Ne znam šta bih uradila da se žvalave - rekla je Đoganijeva.

- Marko i ja nismo završili napolju. Čuli smo se, on je meni rekao "Volim te, neću te povrijediti", ja sam njemu odgovorila: "Okej, čujemo se kada izađeš" - prepričavala je Luna.

4e25378a5e09cb313ccce8be7f61d9f9

Kako je Zorica Marković osudila ovo dvoje zadrugara govoreći da su napravili fejk priču, Luna i Marko su to demantovali.

- Luna, Marko, mnogo petljate, ne govorite istinu. Meni ovo "Volim te" stoji na glavi. Luna, ovo mi liči na lošu priču. Lažete oboje, daleko je od istine - rekla je Zorica.

- Možete da nas osuđujete da smo lažovi, reći ćemo kad mi budemo hteli. Da, postoji nešto što ne znate, kada budemo spremni da kažemo ispričaćemo sve - rekao je Miljković.

Novi.ba/ Puls Online

Ne propustite