Zdravlje i životne navike sakriveni u telomjerama

Zdrav život
Zdravlje i životne navike sakriveni u telomjerama
U žiži informacija, svake godine, a ovih dana mnogo ozbiljnije, sa dolaskom hladnog i vlažnog vremena, počinju pripreme za najezdu virusa, prehladu ili grip.

U žiži informacija, svake godine, a ovih dana mnogo ozbiljnije, sa dolaskom hladnog i vlažnog vremena, počinju pripreme za najezdu virusa, prehladu ili grip. Prehlada nije grip, prehladu, izaziva grupa više, od 200 virusa, dok je grip sporadičan i ne tako čest, obično okupira osobe sa slabijim imunitetom, hronične
bolesnike i starije. Razlika je u simtomima, dužini trajanja bolesti i posledicama. Znamo da su virusi neživa bića, otporni i da je za njihov razvitak potreban domaćin, to je umorna ćelija, slabjeg energetskog potencijala, „gladna“ i suva, puna slobodnih radikala. Nemarnost ili stres kao epidemija savremenog čoveka neda mnogo prostora za pravovremenu prevenciju. Imuni sistem je u većini blokiran, pa briga za zdravlje počinje sa prvim znacima nemoći i gubitka ravnoteže. Javlja se povišena temperatura, bol u mišićima, kašalj, glavobolja, opšta slabost… Po svom nahođenju ili savetu okoline, oboleli kupuju preparate, pa i lekove, za što brži oporavak i ako je u preporuci simptomatska terapija i mirovanje, uz primenu određenih higijenskih mera. Naučna istraživanja govore da su virusi mogući uzrok ili pomagači mnogih bolesti pa jačanje odbrane organizma svakom od nas jeste imperative.

Možemo li ovakve promene sprečiti, olakšati, ojačati organizam, “podići imunitet”(ali ne samo hranom), možemo li biti u grupi onih povlašćenih koje je sve ovo zaobišlo, ili hronični bolesnik čija se bolest nije pogoršala. Kad pominjem one sa hroničnim bolestima mislim na mnoge sa masovnim bolestima, poput kardiovaskularnih, dijabetičara, reumaričara, na ljude sa respiratornim bolestima, neurodegenerativnim i psihički obolelim, autoimunim i drugim imunološkim bolesnicima, obolelim od malignih bolesti….onih čija terapija svakodnevno zahteva primenu hemiskih preparata.
Odgovor je, promene možemo sprečiti ili ublažiti, ali uz dobre životne navike i primenu prirodnih preparata, kao jedinu potvrđenu preporučenu terapiju, za popravak kvaliteta življenja, a uz redovno korišćenje propisanih medikamenata. To su dodaci ishrani nove generacije, koji sa malom koncentracijom daju vidne rezultate.

Kažu postoji jedna bolest i jedan lek, bolest je neravnoteža u procesima i životu svake naše ćelije, a naš jedini lek je naš aktivan i uravnotežen imuni sistem. Sve što unosimo u organizam namenjeno je postizanju ravnoteže, u svim organskim sistemima pa i imunom sistemu, kako bi nas zaštitio od svega nepoznatog. Primenom novih tehnoloških dostignuća i  znanja moderne medicinske nauke možemo delovati na delikatne mehanizame koji se u našem organizmu odvijaju postupnim prelaskom iz mladosti u starost, iz zdravog u patološko, stanje. Javnost nas svakodnevno opominje o uzrocima i posledicama starenja i razboljevanja, suplementima i namirnicama koje bi nam mogle promeniti i produžiti život, učniti ga kvalitetnijim.
 

Najveća odgovornost je na nama
Kompanija lifepharme nudi svoj program, preparate sa udruženim delovanjem, za regeneraciju, revitalizaciju, antioksidante i imunomodulatore čija primena daje vidne rezultate, a da sami u reakcijama ne budu promenjeni.
Faktor rasta fibroblasta, aminokiseline, polipeptidi u Laminine preparatu, brinu o našim ćelijama, sprečavajući nastanak grešaka, čuvaju naše gene. Obnavljaju enzim telomerazu i dužinu telomera, što čuva funkciju tkiva i organa. Faktori rasta su prirodni biološki posrednici, proteini koji regulišu najznačajnije ćelijske procese uključene u regeneraciju tkiva. Faktor rasta je ćelijski specifičan, što znači da faktor deluje na određenu vrstu ćelija za regulaciju raznovrsnih ćelijskih procesa. U svim tkivima značajna je podrška preparata Immune+++ koji aktivnim sastojcima deluje antioksidantno i modulantno, beta glukanima i biljnim ekstratima egzotičnih plodova. Digestive+++ je spoj enzima, probiotika i prebiotika,podrška dobrom zdravlju stomaka i lepom raspoloženju, a Omega+++laminin čuvar i regenerator naših krvnih sudova, njihove elastičnosti i prohodnosti.

U čemu je osobenost delovanja
Potpuno prirodni sastojci u proizvodima, deluju bez kontraindikacija u malim količinama, namenjeni kako za prevenciju tako i za upotrebu u toku medikamentne terapije.Fiziološka regularorna medicina podrazumeva primenu malih količina, prirodnih preparata koji imaju fiziološku regulatornu funkciju a to su svi preparati kompanije Lifepharm. Delovanje preko receptora ćelijske membrane i signalnih puteva, pokreće procese I tako popravlja narušenu unutrašnju ravnotežu organizma, deluje na ćelijski rast, ćelijsku diferencijaciju, sazrevanje ćelije, ali ne in a proliferaciju. FGF je dominantan za: makrofage, fibroblaste, trombocite, keratinocite, endotelne ćelije, glatke mišićne, ćel, neurone, hepatocite, hondrocite, stem ćelije. Naše telo ima vlastiti  mehanizam  za oporavak  i regeneraciju  oštećenih tkiva i taj  mehanizam radi dobro dok smo mladi. Ulazkom u starije životno doba, dakle već od 25-te godine, zbog načina života, osobitog načina ishrane i fizičke  ne aktivnosti, on sve više i više slabi. Taj mehanizam pokreću faktori rasta. Telesni mehanizmi za obnovu su sve stariji, a sa njima i nesposobnost proizvodnje faktora rasta pa njihova nadoknada, igra važnu ulogu u rekonstrukciji tkiva, zamenom starog kolagena tipa III kolagenom
tipa I i umrežavanjem kolagenih molekula, obnavljaju oštećeno i imaju moć transformacije. Laminine sa svojim jedinstvenim sastavom upravo aktivira naš organizam  kao u doba mladosti i jedini je poznati izvor Fibroblastnog faktora rasta- FGF, forma prirodnog adaptogena. Pomaže proizvodinju esencijalnih proteina i aminokiselina koje trebaju telu i ciljano šalje ove nutrijente tamo gdje su najpotrebniji. Povećava sintezu telomeraze, enzima koji gradi nove završetke na vrhovima hromozoma, zamenjujuci potrošene i razgradene, time produžava život ćelije, produžava broj njenih deoba i čuva naše gene od mogućih grešaka.

 

Ukoliko trebate besplatno savetovanje ili imate neko pitanje, budite slobodni da nas kontaktirate: +387 61 606 422

Online prodaja https://mylifepharm.com/emmalaminin/buynow

Ne propustite