EKSKLUZIVNO: Budva i Hotel Kadmo 4* vas očekuju! Doživite odmor za pamćenje!

Aktuelno
EKSKLUZIVNO: Budva i Hotel Kadmo 4* vas očekuju! Doživite odmor za pamćenje!
-

Zasigurno ste čuli za Budvu, poznatu i kao “Crnogorski Miami“. Ovaj srednjovjekovni grad star je više od 2.500 godina, što ga čini jednim od najstarijih naselja na Jadranskoj obali.

12

Budva se nalazi u središnjem dijelu crnogorske obale, područje oko grada naziva se Budvanska rivijera, te je centar crnogorskog turizma. Iako je riječ o malom gradu (od oko 60.000 stanovnika)

11

Budva je najpopularnije odredište u cijeloj Crnoj Gori, što nije čudno s obzirom da se radi o centru za razgledavanje i kulturni turizam, ali i mjestu s intenzivnim noćnim životom i brojnim plažama. Službeni jezik je crnogorski.

03

Klima crnogorske obale je mediteranska, s prosječnom ljetnom temperaturom od 27 °C, pa je stoga ljeto najpopularnije vrijeme za posjet Budvi. Hotel Kadmo nalaze se u Budvi, na 400 metara od plaže Slovenska i 1,5 km od plaže Mogren, a uključuje besplatni WiFi, restoran i vanjski bazen.

09

Hotel nudi terasu i pogled na more, a gosti mogu uživati ​​u piću u baru. U okviru objekta smješteno je besplatno privatno parkiralište.

05

Tri noćenja na bazi polupansiona za dvije osobe platite po ekskluzivnoj cijeni od samo 400 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite