LUNA ĐOGANI SINOĆ UŠLA U ZADRUGU: Kad je zakoračila u REALITY, Marko Miljković joj rekao samo 3 RIJEČI

Show
LUNA ĐOGANI SINOĆ UŠLA U ZADRUGU: Kad je zakoračila u REALITY, Marko Miljković joj rekao samo 3 RIJEČI
.

Luna Đogani sinoć je ušla u "Zadrugu".

U studiju kod Dušice Jakovljević ona je otkrila da je veoma uzbuđena što ponovo ulazi i što će svaki dan provoditi sa svojim bivšim dečkom Markom Miljkovićem.

Pjevačica u usponu otkrila je da joj neće biti svejedno kad vidi Marka i da još uvijek gaji emocije prema njemu, takođe je prokomentarisala Miljkovićeve riječi da još nije ravnodušan prema njoj i da nije spreman da započne novu romansu.

- Ja sam bila u sličnoj situaciju prošle godine. Ušla sam sa nerazjašnjenim osjećanjima. Svaki kutak me je podsjećao na Slobu, razumijem kako je Marku sada - priča Luna i dodaje...

- Ne bih ulazila da nisam spremna. Definitivno ovog puta neću biti ona Luna koja je otvorena sto posto. Biću ono što jesam, nikome neću dozvoliti da me ponižava. Ja sam zvezda "Zadruge" tako ću se i ponašati. Svakog ću postaviti tamo gdje mu je mjesto.

Kako je Luna kročila u Bijelu kuću dočekao ju je otac Gagi Đogani koji je zamalo zaplakao kada ju je ugledao. Marko Miljković je bio u šoku, pa je neko vrijeme proveo ispred Bele kuće, dok se Luna pozdravljala sa zadrugarima. U jednom trenutku, Đoganijeva je rekla da je gost, te se neće takmičiti sa ostaim ukućanima za nagradu.

"Srce moje, dobro došla", obradovao se Gagi.

"Ti nisi normalna", rekao je Marko nakon što ju je zagrlio.

 


 

Ne propustite