(VIDEO)Pogledajte zločin: Izraelska vojska ubija Palestinsku djecu

Šokantno!
(VIDEO)Pogledajte zločin: Izraelska vojska ubija Palestinsku djecu
Ovo je sofisticiran i uvjerljiva analiza video materijal i drugih dokaza koji jasno pokuazuju koji izraelski okupacijski vojnik je pucao i ubio sedamnaesto godišnjeg Nadima Siama Nuwara prije šest mjeseci.

Ovo je sofisticirana i uvjerljiva analiza video materijala i drugih dokaza koji jasno pokazuju koji je izraelski okupacijski vojnik pucao i ubio sedamnaestogodišnjeg Nadima Siama Nuwara prije šest mjeseci.

U međuvremenu, ovaj vojnik  je uhapšen dok ga za ubistvo palestinskog tinejđera u Izraelu tretiraju kao heroja. 

Dječak Nuwara je hladnokrvno ubijen od strane izraelskog vojnika u okupiranom selu West Bank Beitunia 15. maja tokom protesta obilježavanja Dana Nakba, dana 1948. etničkog čišćenja Palestine.

Analizom video materijala, ukratko je objašnjeno kako se ubistvo desilo, a ovo istraživanje je sprovedeno od strane forenzičkog tima iz Velike Britanije na zahtjev organizacije koja se bavi pravima djece Palestine (DCI-Palestine).

Ovaj video je kombinacija sigurnosnih kamera i CNN-ove snimke pucnjave, analiza zvuka i modeliranje, kao i fizički dokazi su uzeti iz izvještaja patologa koji je radio obdukciju ubijenog dječaka Nuwara.

Pogledajte video:

Ne propustite