DIJETE JE POZNATIH, OTAC JOJ IMA NAJVEĆU PENZIJU U SRBIJI: Sašina Kćerka neće da RADI U GRANDU i odbija da se ŠMINKA!?

Show
DIJETE JE POZNATIH, OTAC JOJ IMA NAJVEĆU PENZIJU U SRBIJI: Sašina Kćerka neće da RADI U GRANDU i odbija da se ŠMINKA!?
.

Jedan od najmoćnijih ljudi u srpskom šou-biznisu Saša Popović dvadeset jednu godinu je u braku sa pjevačicom Suzanom Jovanović, sa kojom ima ćerku Aleksandru. Dio njihove porodice je i sin Suzane Jovanović iz prvog braka Danijel, kojeg Saša gleda kao svog sina.

Sašina i Suzanina djeca poznata su po tome da su vrlo prizemna i skromna, kao i da ne vole pažnju medija. Iz tog razloga nasljednicu direktora "Grand" produkcije i poznate folkerke skoro nikad ne viđamo u medijima.

5bab9ce4-dfb8-4695-a192-4ed10a0a0a67-aleks-previeworg

Pravi presedan dogodio se ove godine kada je ekipa "Paparaco lova" uspjela da snimi Jovanovićevu kako sa kćerkom završava neke obaveze po gradu. Tom prilikom su obe bile bez šminke i ni po čemu s enisu isticale od drugih ljudi.

Aleksandra danas ima 20 godina i za sada je posvećena samo studiranju.

- Nju ne zanima da radi u "Grandu". U drugim je vodama, a sin je tonac u "Grandu". Kad završi studije, videćemo - izjavio je za "Blic" Saša Popović na pitanje o nasljednici.

727159-2-ff

Foto: Paparazzo lov

Da je zaista skromna i da je ne zanima slava govori to da Aleksandra nije pravila feštu za javnost od svog 18. rođendana.

- Skromno, intimno, u krugu porodice... Ćerka nam je rekla: "Nemojte slučajno da mi pravite neku žurku i da mi pravite rođendan javno, ja to ne želim". Mi poštujemo njene želje i mislimo da je pravi korak učinila ka svijetu odraslih, Jako je skromna, ne traži ništa... Dijete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna, i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu djecu, takav je i sin, a takva je i ona - ispričala je Suzana Jovanović kada su je pitali za proslavu ćerkinog punoljetstva.


(Pulsonline.rs)

Ne propustite