MENSUROV OTAC SE UBIO ZBOG NEIMAŠTINE, STRAVIČNE VIJESTI: A tek kad čujete šta se desilo sa NJEGOVOM MAJKOM, SUZE SAME IDU!

Show
MENSUROV OTAC SE UBIO ZBOG NEIMAŠTINE, STRAVIČNE VIJESTI: A tek kad čujete šta se desilo sa NJEGOVOM MAJKOM, SUZE SAME IDU!
.

Učesnik rijaliti programa ''Zadruga 3'' Mensur Ajdarašić u posljednje vrijeme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški sa kojom je u emotivnu vezu uplovio pred TV kamerama u Bijeloj kući. Mensur je prepoznatljiv po svojim izlivima ljubomore i problematičnom ponašanju, a sinoć se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

128646-ma-f

- Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vrijeđaš, jer ću da te peckam - poručila je Tara sinoć tokom emisije ''Gledanje klipova'', a mi smo, kako bi saznali istinu o svemu tome, kontaktirali Ajdarpašićevog rođaka koji je progovorio tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živjeli, kao i o njegovoj majci.

- Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje djece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovjek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podsjeća na njegovu majku - otkriva za rođak Mensura Ajdarpašića i dodaje:

- Ostali su sami on i brat, oduvijek su živjeli teško... I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživjeli ne čudi problematično ponašanje oba brata - rekao je rođak zadrugara za jedan portal koji je želeo da ostane anoniman.

(Republika.rs)

Ne propustite