Platite samo 25 KM za večeru u četiri slijeda, cvijet za dame + poklon vaučer za korištenje wellness-a u terminu po želji!

Aktuelno
Platite samo 25 KM za večeru u četiri slijeda, cvijet za dame + poklon vaučer za korištenje wellness-a u terminu po želji!
-

Romantična večera. Izlazak sa omiljenim ženskim društvom. Provod sa najboljim drugaricama. Međunarodni dan žena jeste poseban dan i zaslužuje maksimalnu organizaciju! Nema dileme da li se Osmi mart proslavlja ili ne.

3

Jedina opravdana sumnja je kako obilježiti jedini zvaničan praznik ne ljepšeg, ne ni slabijeg, već pola koji mijenja svijet. I ne samo danas.. Oduvijek je tako. Samo žene znaju kako se bore sa svim izazovima, svakog dana. Zato samo vi, koji poznajete sve te divne dame znate kako da ih oduševite za njihov dan. Provjeren recept je odlazak na večeru.

5

Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalanost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m.

7

 

8. mart provedite u Pino Nature hotelu uz večeru u idiličnoj planinskoj atmosferi i muziku uživo by LANA HAMZA!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite