SUĐENJE ZA UBISTVO PJEVAČICE

KLJUČNO SVJEDOČENJE KUMA VERE: Cijela sudnica bila u ŠOKU zbog REČENICE KOJU JE IZGOVORILA, "PILE SMO KAFU KAD JE ON ULETIO NA VRATA!

Objavljeno:28.02.2020 - 10:00
A A A Times Arial

Vera Vukomanović, kuma Zorana Marjanovića (41), koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene (33), juče je svojim svedočenjem u Višem sudu u Beogradu stavila tačku na konstrukcije da je Zorica Marjanović bila u sukobu sa snajom i da je navodno naručila njeno ubistvo!

Kuma Vera je rekla da su svekrva i snaja bile u super odnosima, tvrdeći da je Jelena do te mjere bila bliska sa Zoricom da joj je skidala žuljeve na nogama! Svjedočio je i policajac Boris Pucić, koga je Zoran pozvao čim je Jelena nestala, kao i otac Vladimir, koji je iskoristio svoje pravo da ne svedoči. Zoranova majka nije došla zbog toga što je preživela moždani udar, dok je Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović izostala zbog zdravstvenih razloga.

- To je bio običan dan kao i svaki! I prije ubistva, kao i dan-danas, ujutru idem kod Marjanovića. Odem da kupim hljeb, pa svatim kod njih na kafu. Tog kobnog dana Uroš je otišao da polaže vožnju, pa smo Zorica i ja sedele u dnevnoj sobi i čekale ga! On je ubrzo došao i rekao da je položio. Ostali su spavali, pa je Uroš otišao u Zoranovu i Jeleninu sobu da im saopšti radosnu vijest. Oni su ubrzo ustali, pa smo to zajedno proslavili. Jelena je spremila Jani da jede, a pošto je bio lijep i sunčan dan, rekli su da je šteta da ga ne iskoriste, pa su sa Janom krenuli napolje. Otišli su da Jelena trči. Kasnije, po podne Vladimir je otišao u prodavnicu, a kada se vratio, rekao nam je: „Nestala je Jeca!“ Zorica i ja smo baš tada pile kafu, pa smo mu uzvratile: „Ma, daj bre kako može da nestane!“ Međutim, on je bio neraspoložen. Ponovio je: „Ne, ozbiljno, Jeca je nestala. Sada mi je javio Zoran“ - ispričala je kuma Vera i potom istakla da su Zorica i Jelena bile izuzetno bliske.

726623-kuma-zorana-majranovica-ls

Foto: Emilija Jovanović

- Zorica je imala problema sa žuljevima i htjela sam da uzmem nožić da to sredimo. Nisam mogla da ga nađem, pa sam pozvala Jecu. Rekla mi je da nožić u natkasni kod kreveta i zamolila me da završim ručak koji je počela. Bila je zadihana i kratko je rekla: „Trčim, vidimo se poslije.“ To je bilo 2. aprila 2016. u 16.42. Tada sam je posljednji put čula. Više se nije vratila - ispričala je Zoranova kuma.

Ona je istakla da su Jelena i Zoran bili običan par.

- Njih dvoje su bili normalni, mladi ljudi. Imali su normalan brak i normalne odnose. Jeca je bila super sa svima! Ma, super je bila i sa Zoricom! Jeca joj je skidala čak i žuljeve! - istakla je Vera želeći da naglasi njihovu bliskost.

Policajac Boris Pucić ispričao je da ga je Zoran kobnog dana pozvao i rekao mu da je Jelena nestala.

- Uputio sam ga šta da radi. Rekao sam da pozove policiju, pa sam mu u poruci poslao broj. Onda sam se presvukao i otišao na nasip da tražim Jelenu. Na jednom dijelu nasipa, u travi, vidio sam tragove, čini mi se od točkova. Tamo su bili Miloš, Zoran i Vladimir. Sretali smo se dok smo tragali po nasipu, ali Jelene nigdje nije bilo. Stajao sam automobilom na svakih 50 metara da pogledam, a kasnije sam i peške obišao nasip - rekao je Pucić.

(Alo.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA