OTKRIVENA JEZIVA TAJNA, ZAŠTO SVEKRVA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ NIKAD NIJE BILA NA NJENOM GROBU: Sada je konačno sve jasno

Aktuelno
OTKRIVENA JEZIVA TAJNA, ZAŠTO SVEKRVA UBIJENE JELENE MARJANOVIĆ NIKAD NIJE BILA NA NJENOM GROBU: Sada je konačno sve jasno
.

U Palati pravde, pred Višim sudom u Beogradu, danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine.

Danas bi trebalo da svjedoče Zoranovi otac i majka - Vladimir i Zorica Marjanović koji se na prošlom ročištu održanom 25. decembra 2019. godine, iz zdravstvenih razloga nisu pojavili, zatim njihova kuma Vera Vukomanović, Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović i policajac Boris Pucić.
Međutim, Teodora i policajac Pucić još nisu došli. U sudu su samo Zoran, Vladimir i kuma.

20200227110944tgrf0548-620x350

foto: Marko Jovanović

Suđenje Marjanoviću počelo je 5. novembra. Na prvom ročištu izneo je svoju odbranu, koju je čitao sa papira dva i po sata, a u kojoj se izjasnio da nije kriv za ubistvo svoje supruge.

NAJMISTERIOZNIJI ČLAN PORODICE

Milica Marjanović jedan je od misterioznijih članova inače misteriozne porodice Marjanović. Ćutljiva po prirodi, izbjegavala je medije isto koliko i njen suprug, mlađi Zoranov brat Miloš, iako je svuda gdje bi išli Marjanovići i ona bila tu.

Zoranova majka Zorica, koja se bavi nadriljekarstvom, uvijek je bila najkontroverzniji član porodice Marjanović. Tokom tri godine ona nikada nije davala izjave za medije, a mnogima je “bolo oči” to što nikada nije otišla Jeleni na grob, niti ni na jedan pomen, pa čak ni na sahranu. Njen suprug Vladimir nekoliko puta je rekao da ona “tamo ne smije da ode zbog posla kojim se bavi, jer je na groblju veoma loša energija”. Takođe “zbog energije” koju posjeduje, Zorica je dva puta odbila da bude podvrgnuta poligrafu. Tako da nikada nije utvrđeno da li ona nešto o ubistvu zna.

2044535-1321313132-ls

foto: Vladimir Sporčić

Ona nikada nije otišla ni u zatvor da posjeti sina koji je mjesece proveo iza rešetaka zbog ovog zločina. Zbog svega ovoga uvijek je ostalo pitanje da li Zorica skriva neku tajnu?

 

Ne propustite