DR NESTOROVIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA! DANAS BIO NA SASTANKU KOD VUČIĆA: Žene, ovo morate znati! Objavljene VIJESTI O KORONA VIRUSU koje će sve oduševiti!

Region
DR NESTOROVIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA! DANAS BIO NA SASTANKU KOD VUČIĆA: Žene, ovo morate znati! Objavljene VIJESTI O KORONA VIRUSU koje će sve oduševiti!
.

Doktor Branimir Nestorović, dječji pulmolog, naglasio je, tokom obraćanja javnosti poslije sastanka sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem o koronavirusu, da nema razloga za paniku, jer više ljudi umire danas od mnogih drugih bolesti u Srbiji.

On je poručio ženama u Srbiji da mogu slobodno da krenu u šoping u Italiju...

193923-branimir-nestorovic-ls

- Apelujem na ljude da prestanu da veruju neproverenim informacijama. Epidemija u Kini je pri kraju, ona je počela 7. decembra, stvarno nema razloga ni za kakvu zabrinutost - rekao je Nestorović i dodao:

NAUČNIK ŠOKIRAO REGION: Šanse da umrete od koronavirusa su OVOLIKE u zavisnosti od godina!

Igor Štagljar, naučnik sa univerziteta u Torontu, napisao je na Facebook statusu koronavirus u brojkama, kojima je objasnio koliko je virus opasan i zarazan.

- Evo da kažem za žene... Estrogeni definitivno štite žene, one imaju blage oblike i ne umiru od ovog virusa. Dakle, žene, slobodno u šoping u Italiju, jer čujem da će tamo sada biti veliki popusti, zato što niko živ sad neće da ide tamo. Samo pripremite muževe za to mentalno. Šalim se, ali stvarno sam bio zatečen da se digla tolika galama, zatvaraju granice... Stvarno besmislica.

(Espreso.rs)

Ne propustite