EKSKLUZIVNA PONUDA: Pozdravite proljeće i razveselite se paketom za dvoje za Dan žena u hotelu Park 5* - SPLIT!

Aktuelno
EKSKLUZIVNA PONUDA: Pozdravite proljeće i razveselite se paketom za dvoje za Dan žena u hotelu Park 5* - SPLIT!
-

Split je grad neopisivog šarma I temperamenta, simbol kvalitetnog života I ljepote. Doći u grad Split, oduvijek je bilo stvar prestiža za sve koji vole ugodan život, najkvalitetniju hranu I dobru zabavu. Ove godine za Dan žena organiziramo humorističko-zabavni program uz bend Desfinados I finu večeru u četiri slijeda.

2
HOTEL PARK jedan je od simbola grada još od davne 1921 godine. Zvao se hotel Imperial, a kasnije je preimenovan u Park. 2015 godine potpuno je rekonstruiran I proširen te je dobio kategoriju 5 zvjezdica. Slovi kao najluksuzniji hotel u Splitu te je okupljalište poznatih glazbenika, sportaša i glednika. Biti viđen u hotelu Park, stvar je osobnog prestiža.

5
DI SPA
Jedinstvena je oaza za opuštanje I relaksaciju nakon napornog dana. Nudi tretmane isključivo s vrhunskom Sothys kozmetikom za lice I tretmane tijela s Comfort Zone preparatima. Nudi bazen na otvorenom u ljetnim mjesecima, jaccuzzi I soba za masažu u dvoje, slanu sobu i teretanu u kojoj su izložene tenisice Gorana Ivaniševića s Wimbeldona.

11
GASTRONOMIJA
Nagrađivani Chef Jadran Grančić kontinuirano je u istraživanju novih namirnica I okusa, ali nije zaboravio tradiciju hotela Park kojoj se uvijek vraća. Tako u ponudi imamo najkvalitetniji dvogodišnji pršut, carpaccio od jadranske ribe, samo za hotel Park posebno dozrele vrhunske sireve, tradicionalni crni rižoto, najbolju dalmatinsku Pašticadu u Splitu i širok izbor autentičnih dalmatinskih slastica.
Pozdravite proljeće i razveselite se paketom za dvoje za Dan žena.

10

 

Ne propustite: dva noćenja sa doručkom za dvije osobe platite po jedinstvenoj cijeni od samo 391 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite