DRAMA NA SNIMANJU SPOTA MILIGRAMA, IMA POVRIJEĐENIH: Evo šta se desilo

Aktuelno
DRAMA NA SNIMANJU SPOTA MILIGRAMA, IMA POVRIJEĐENIH: Evo šta se desilo
.

Popularni bend "Miligram" je prije deset dana snimio novi spot, a tokom snimanja određenih kadrova u šumi, oko dva sata poslije ponoći, došlo je do prave drame.

Naime, njih su okupljene oko vatre umalo pregazili konji koji su i statirali u spotu.

screenshot-5

Kako kaže izvor sa lica mjesta, dok su članovi benda sa manekenkama iz spota bili oko logorske vatre, konji su odjednom krenuli ka njima, umalo pregazivši dio ekipe.

Ti konji su bili veoma paženi od strane vlasnika, ali i članova benda, te niko ne zna zbog čega su tako reagovali.

– Jedan od članova benda i jedna djevojka su prošli sa nekoliko ogrebotina, pošto su pali na neko drveće, ali na svu sreću niko nije ozbiljnije povrijeđen – priča izvor i dodaje:

screenshot-6

– Sve se dešavalo oko dva ujutru, usred šume, gdje je bilo oko 20 ljudi koji su učestvovali u snimanju. Sve je bilo u najboljem redu čitav dan, snimanje je teklo fenomenalno, a onda se dogodilo nešto sa reflektorima koji su bili postavljeni za potrebe snimanja. Nisam siguran ko ih je pomjerio i pojačao, ali su u jednom trenutku zaslijepili konje koji su se iste sekunde zaletjeli pravo na članove “Miligrama” i djevojke koje su bile sa njima. One su počele da vrište, nastao je haos, pritom su svi bili usred šume i u čitavoj toj drami nije bilo moguće pohvatati da li su svi tu i da li su dobro – priča izvor.

Novi.ba/Express

Ne propustite