ARD TRAVEL: Posjetite Budimpeštu i uživajte par dana u bogatoj ponudi mađarske metropole!

Aktuelno
ARD TRAVEL: Posjetite Budimpeštu i uživajte par dana u bogatoj ponudi mađarske metropole!
-

Program putovanja: 

1.DAN - BIH – HRVATSKA - MAĐARSKA
Polazak grupe iz Sarajeva, Zenice i Doboja u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe.

2
2. DAN - CAMPONA TROPIKARIJUM– HOTEL- KRSTARENJE DUNAVOM
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. GRATIS odlazak u tržni centar Campona uz mogućnost posjete Tropikarijumu. Tropikarijum je mjesto gdje se na najzanimljiviji način mogu upoznati brojne životinjske vrste, uglavnom iz tropskog dijela zemlje. Obilazeći ovaj park, svakog posjetioca dijeli samo par centimetara od različitih vrsta ajkula, krokodila, zmija, kao i majmuna, rijetkih ptica i riba, kornjača, insekata i mnogih drugih vrsta... Odlazak u hotel na check in u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za odmor i razonodu. Nakon odmora, mogućnost fakultativne vožnje brodom, krstarenje Dunavom ispod poznatih prelijepih budimpeštanskih mostova. Povratak u hotel. Noćenje

4
3.DAN - BUDAPEST PANORAMICA – ČARDA
Doručak. Nakon doručka mogućnost za fakultativni obilazak grada – Budimpešta panoramica (Trg heroja, Vaci ulica, zgrada Parlamenta, Ribarska tvrđava i Citadela), u trajanju okvirno 3-4 h. Slobodno vrijeme u Vaci ulici. Po dogovoru sa vodičem povratak u hotel. U večernjim satima slijedi fakultativni zajednički odlazak autobusom u Čardu gdje uz muziku i gastronomsku ponudu tradicionalnih jela i pića možete uživati u programu. Povratak u hotel. Noćenje.

5
4.DAN - SENT ANDREJA – BIH
Doručak. Slobodno vrijeme. Slijedi fakultativni obilazak grada na obali Dunava, Sentandreje, grad dobro očuvane barokne arhitekture i zanimljiv po brojnim doseljenicima. U gradu možete iskoristiti vrijeme da posjetite poznati muzej Marzipana ili da probate poznati mađarski specijalitet langoš. Slobodno vrijeme. Sastanak sa ostatkom grupe i  polazak prema BiH. Dolazak u ponoćnim/ jutarnjim satima narednog dana.

6

Organizovano putovanje u Budimpeštu platite po jedinstvenoj cijeni od samo 231 KM po osobi!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite