OVO JE POLUBRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ, TAKMIČIO SE U OPERACIJI TRIJUMF I STALNO PRAVIO SKANDALE: Evo kako on sada izgleda, PJEVAČICA GA NIKAD NE SPOMINJE??

Show
OVO JE POLUBRAT MARIJE ŠERIFOVIĆ, TAKMIČIO SE U OPERACIJI TRIJUMF I STALNO PRAVIO SKANDALE: Evo kako on sada izgleda, PJEVAČICA GA NIKAD NE SPOMINJE??
.

Pjevač Danijel Pavlović proslavio se učešćem u muzičkom-rijaliti programu "Operacija trijumf" koji se prikazivao na nekadašnjoj "B92" televiziji. U tom takmičenju je ušao u finale i osvojio peto mjesto. Godinu dana nakon toga snimio je singl "Javna tajna".

Nakon muzičkog takmičenja, Danijel je odlučio da svoju karijeru nastavi u rijalitiju "Dvor", koji se na televiziji "Pink" prikazivao samo jednu sezonu. Mnogi su komentarisali da je "Dvor" zapravo preteča današnjeg rijalitija "Zadruga" jer je bio smješten u manjem gradu u kom su živeli tadašnje javne ličnosti.

mar

Foto:Dragan Kadić

Danijelova polusestra je poznata pkevačica i jedina Evrovizijska pobednica iz Srbije, Marija Šerifović, za koju je često isticao da mu je prije svega jako dobar prijatelj i da ogromno poštovanje postoji među njima.

marija-s3

Foto:Instagram

Prije dvije godine je učestvovao na Beoviziji sa numerom "Ruža sudbine", nakon čega je nastala svađa sa članom žirija Ivanom Peters jer mu je dala 4 boda za njegovu pjesmu.

- Kukaš na nepravdu cijeli život i onda mene zalijepiš sa onakvom pjesmom i interpretacijom sa 4 mr,tva boda. Spavaš li mirno Pavlovićka? Sram te bilo, Ivana - napisao je Danijel Petersovoj u privatnoj poruci, nakon čega mu je ona odgovorila:

mar2

Foto:Sonja Spasić

- Postaje sve jako smiješno. Pretpostavljam da se radi oko njegovog napada na mene, što mu nisam dala dovoljno bodova koliko je očekivao. Ne znam šta da kažem. Ne znam o čemu dečko priča uopšte, vjerovatno je bio u afektu iznerviran, pa se svašta nalupetao. Zaista ne znam kakva je to nepravda učinjena njemu? Njemu se nikada ne žalim u životu, nemam pojma o čemu priča? - rekla je tada Ivana za "Blic" kada je skandal između njih dvoje potresao estradu.

Pjevač danas radi kao profesor u muzičkoj školi koju je otvorio zajedno sa svojom sestrom, pored toga je u slobodno vrokeme kompozitor i pijanista.

Pogledajte u galeriji ispod kako Danijel danas izlgeda.

mar1

Foto:Damir Dervišagić

mar3

Foto:Espreso.rs

Ne propustite