PRIŠAO KARLEUŠI DA JE ŠARMIRA, ANA BEKUTA SE ŽESTOKO NALJUTILA, A ČEKAJTE DA VIDITE MARIJINU REAKCIJU: Takmičar napravio haos u Zvezdama Granda!

Show
PRIŠAO KARLEUŠI DA JE ŠARMIRA, ANA BEKUTA SE ŽESTOKO NALJUTILA, A ČEKAJTE DA VIDITE MARIJINU REAKCIJU: Takmičar napravio haos u Zvezdama Granda!
.

Stefan Krstić, takmičar Marije Šerifović, u drugom krugu se predstavio pjesmama "Od milijun žena" Tonija Cetinskog i "Ja bih da pjevam još malo" Dejana Cukić. Stefan je uspio direktno da prođe u treći krug sa svih šest glasova. 

Njegov nastup sigurno će ostati upamćen po tome što je prišao žiriju dok je izvodio drugu pjesmu "moleći" za još jedan glas. Naime, Cukićeva pjesma u jednom stihu kaže "Meni je vrijedan", a Stefan je iskoristio priliku da dok je izgovarao te riječi sklopi ruke i žiriju na taj način pokaže kako je njemu vrijedan još jedan njihov glas. 

Svima je bio simpatičan takmičarev potez, a Bosanac je priznao da je na kraju morao da mu da glas, kada se već toliko potrudio da ih "šarmira". Popović je primetio da je Ana prvo dala "da" pa povukla. 

stefan

Foto:Grand

"Isključila sam tester, jer je on samo prišao Jeleni, a ovde u žiriju ima još  lijepih žena", rekla je Bekuta kroz šalu. 

"Stefan je prišao meni jer ja dajem podstrek takmičarima koji krenu tako da kidaju na sceni, a ne zato što sam lijepa žena. Tako se pjeva Cukić, tako se igra Cukić. Prva pjesma je bila naporna, ali zbog druge si zaslužio šest glasova", rekla je Jelena.

"Ja sam zadovoljna. Vidi se da si vježbao, ali mi se nije svidjelo kad si prišao žiriju. Šta ti je to značilo?", poručila je Marija svom učeniku, koji je priznao da ga je ponijela atmosfera. "Sljedeći put ću da ti stavim đule da ne možeš da mrdneš sa scene", našailila se Stefanova mentorka

Ne propustite