ISPLIVAO ŠOKANTAN VIDEO, SNEŽANA ĐURIŠIĆ RAZBIJA ČAŠE I TANJIRE U KAFANI; Konobari pobjesnili, ŠTA JOJ BI??

Show
ISPLIVAO ŠOKANTAN VIDEO, SNEŽANA ĐURIŠIĆ RAZBIJA ČAŠE I TANJIRE U KAFANI; Konobari pobjesnili, ŠTA JOJ BI??
.

Nerijetko se nakon mukotrpnih i iscrpnih angažmana na romskim veseljima izvođači, kojih bude pozamašan broj, odmore na zajedničkim druženjima. Uz iće i piće relaksaciju nadopunjuju pjesmom, onako za svoju dušu i dušu odabranih.

Jedno takvo druženje se desilo prije nekoliko godina a tek sada video klip sa tog jednog veselja je postao vrlo gledan. Za stolom je veliki broj muzičara i pjevača Džej, Keba, Zorica i Kemiš, Mića Nikolić, Goca Božinovska, Snežana Đurišić… Na samom početku kolege su poželjele jednu od pjesama Šerifa Konjevića. A on prethodno revoltiran nečijom izjavom da je papak nije htio da pjeva pa je mikrofon ustupio mlađoj kolegici.

snezana

Foto:Printscreen

U tom trenu Keba pokušava da se domogne mikrofona, no Džej u svom stilu počinje pjevati Šerifovu pjesmu „Rodi me majko ponovo“ i predaje mikrofon Šerifu koga su i ostali molili da zapjeva. Džej je bio uporan i na kraju je Šerif počeo da pjeva. Njegov glas samo Bogom dat, njegovi nedostižni ukrasi su bacili sve u trans, a najviše Snežanu Đurišić. Ko bi rekao da Snežana lupa čaše, tanjire, čak joj i konobari donose tanjire da razbija. Vrsna pjevačica oduševljena Šerifovim pjevanjem naprosto pada u delirijum.

snezana14

Foto:Printscreen

A Šerif je sve to izveo uz svoj prepoznatljiv gard ispijajući bezalkoholno piće i tada, kao i sada, pokazao svim pjevačima ko je najbolji.

Ne propustite