SVI SE SJEĆAJU MICE TROFTALJKE IZ FILMA "LEPA SELA LEPO GORE", POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA: Na kraju osme decenije! (VIDEO)

Show
SVI SE SJEĆAJU MICE TROFTALJKE IZ FILMA "LEPA SELA LEPO GORE",  POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA: Na kraju osme decenije! (VIDEO)
.

Mica Trofrtaljka, kojoj je pravo ime Milica Ostojić, ostala je upamćena po ulozi u filmu "Lepa sela lepo gore". 

Ona je bila preteča modernih pjevačica , poznata je i po pesmama koje su pune kiča i šunda. Nju su, kako je i sama napominjala u intervjuima, "braća iz kafane terala motkom" ali se uvijek vraćala na radost publike.

"Šta će meni kola i kuća sa spratom, kad ja volim jednog sa debelim vratom, pa ga često molim dok radi masažu utjeraj mi, utjeraj, kola u garažu", pjeva Mica Trofrtaljka.

luninavugla-1000x0

Iznenadićete se, Mica koja živi u selu Milićevci se priprema za snimanje nove pjesme, kako je tada otkrila u razgovoru za medije (Blic).

- Imam u planu da snimim pjesmu uskoro. To će biti pravi bum - istakla je Mica tada koja nam je priznala da još uvijek uživa u svojim starim pjesmama te da ih rado pjeva po kući.

- Ma, non stop pjevam po kući. Najviše volim "Davorike dajke", uh... - prisjetila se Mica svoje omiljene pjesme sva uzbuđena.

 

Ne propustite