USLIKANA SA BIVŠIM DEČKOM, DOK MATORA PLAČE U ZADRUZI, POGLEDAJTE ŠTA SANJA RADI: Trebate ga vidjeti, FRAJER BOLI GLAVA! (FOTO)

Show
USLIKANA SA BIVŠIM DEČKOM, DOK MATORA PLAČE U ZADRUZI, POGLEDAJTE ŠTA SANJA RADI: Trebate ga vidjeti, FRAJER BOLI GLAVA! (FOTO)
.

Jovana Tomić Matora ne prestaje da plače za djevojkom, Sanjom Stanković. Naime, od proslave Nove godine njihov odnos na ozbiljnom je testu, zbog poklona koji je Matora uručila Luni Đogani, s kojom kao par nisu u dobrim odnosima.

Svesna toga kakvu je grešku napravila, Jovana ne propušta priliku da pokaže koliko se kaje i koliko joj je žao, međutim, Sanja joj "Lunu neće oprostiti", iako ističe da je zapravo nije ostavila. Ona je objasnila i kako joj je poklon za Dan zaljubljenih ipak poslala, te da se zbog Jovaninog tugovanja osjeća kao da je umrla.

"E, osjećam se kao da sam umrla! Ona tamo tuguje kao da mene nema! Svašta nešto se piše, a generalno ja se do sada nisam ni oglašavala. Smatram da je živa reč mnogo bolja od pisane. Poklon za Dan zaljubljenih sam ja lično odnela u Šimanovce, međutim, produkcija nije nikome unijela poklone, znači ne samo moje! Bilo je baš dosta poklona u produkciji. Mnogo mi je žao zbog toga, jer znam koliko to njoj znači i baš sam vidjela koliko se rastužila i počela da plače i baš mi je bilo krivo, jer mislim da je zaslužila bar da dobije taj poklon, jer je ona jedina unutra koja ima toliko dugu vezu,reko dvije godine", počela je Sanja.

Bivša zadrugarka je i otkrila kako bi darivala Jovanu za Dan zaljubljenih.

sanja-matora

"Donijela sam torticu u obliku srca sa puno jagodica, čokoladica i tako nešto i odnijela sam joj parfem koji je tražila dugo i koji voli, ali, eto, ništa nisu unijeli."

Sanja je progovorila o izlasku iz stana, ali i o tvrdnjama da ima dečka.

1841535-666-ls

Foto: Kurir.rs

"Mediji nisu lijepo preneli što se tiče stana! Ja sam rekla da neću ići u njen stan koji je ona kupila, jer je gotova izgradnja prije mjesec dana, nego ću ostati u ovom stanu gde sam bila i do sada, to su mediji loše prenijeli. Taj stan treba da se i opremi i svašta nešto, to je njen stan, pa neka ga ona opremi kako ona želi. A što se tiče dečka, nemam ga stvarno! Mislim da Jovana ne zaslužuje to da joj uradim, bez obzira šta se desilo između nas dvije. Ona stvarno ne zaslužuje da joj ja bilo šta ružno napravim! Taj dečko sa kojim sam uslikana jeste moj bivši, ali nismo se mi pomirili, taj momak ima djevojku, mislim da će se uskoro i oženiti i stvarno je ružno, mogli su bar facu da mu sakriju, jer dečko ne želi da bude dio javnog svijeta i mislim da to nije fer prema njemu. Znam da će Jovani smetati što sam se vidjela sa njim, ali mi je bila potrebna neka pomoć i njemu sam se obratila, jer sam znala da može da mi pomogne", ispričala je Sanja.

sanja4

foto: Instagram

Stankovićeva je dala i svoj sud o Matorinom poklonu za Lunu Đogani.

"Nisam ljuta, razočarana sam! Nisam joj to oprostila i neću joj to oprostiti! Razlog je taj što, prošle godine kada smo bile u 'Zadruzi', napravila je glupost sa Lunom, tada sam joj oprostila i tada je ona meni rekla: 'Ako budem napravila slično nešto, ti mene ostavi!' Nisam je ostavila, ali nisam joj oprostila to sa narukvicom i opet napominjem... Luna tu ništa nije kriva devojka! Ona može da radi šta god hoće, ali sam Jovanin postupak je mene povredio i razočarao."

Matorina devojka ističe da Đoganijevu ne može da oprosti svojoj partnerki i da je za sada neće ostaviti.

"Pa Lunu ne opraštam! (smijeh)" Pa da li sam je ostavila?" 

Ne propustite