Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe platite po ekskluzivnoj cijeni od samo 117 KM!

Aktuelno
Jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe platite po ekskluzivnoj cijeni od samo 117 KM!
-

Sveti Stefan, mjesto u Crnoj Gori poznato prije svega po ostrvu na kom se nalazi hotel koji je sa kopnom povezan vještačkim pješčanim sprudom. Pješčana prevlaka koja povezuje obalu i ostrvo, ima dvie plaže sa pijeskom i kamenčićima crvene boje. Ovo mjesto je danas ekskluzivno odmaralište, a sagradili su ga trgovci i ribari u XV veku koji su tu živeli, 1960. postaje grad hotel i to zahvaljujući poznatim slikarima, Lubardi i Milunoviću, koji su ovaj stari gradić prepoznali kao turističku atrakciju.

2

Mesto Miločer se nalazi u neposrednoj blizini Svetog Stefana. Sa velikim brojem rijetkog rastinja, prekrasnom plažom i vrhunskom uslugom hoteli i vile u Miločeru garantuju divan odmor!

4

Između ova dva mala mjesta se nalaze kraljeva plaža i kraljičina plaža koja važi za jednu od najlepših plaža na Mediteranu. To je mala plaža, duga oko 200 metara, sa čempresima i maslinama u zaleđu, smještena ispred ljetnje rezidencije kralja Nikole, koja je dobila ime po tome što je bila omiljeno ljetovalište porodice Karađordjević.

5

 

Otkrijte jedan od najljepših mjesta na obali Crne Gore i smjestite se u predivni hotel Romanov 4*!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite