KLEVETANJE JOJ SE OBILO O GLAVU, DRAGANA MITAR IZAŠLA IZ ZADRUGE I SRELA SE SA SINIŠOM: Evo šta joj je URADIO kada je ugledao!

Objavljeno:20.02.2020 - 13:15
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Ugrozila je njegovu čast, prošao je pored nje kao pored gro.blja

Učesnica "Zadruge", Dragana Mitar napustila je nakratko rano jutros "Zadrugu" kako bi se u Palati pravde susrela sa još uvijek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem.

draganaa1

Foto:Pink.rs

draganaaaa

Foto:Pink.rs

Kako piše Pink.rs, Dragani i Siniši je ovog jutra bio zakazan glavni pretres povodom tužbe koju je Dragutinović podneo protiv svoje, još uvijek zakonite, supruge zbog toga što mu je informacijama koje je iznela u javnost, kako o njihovom braku, tako i o njemu, ugrozila ugled i čast.

draganaaa2

Foto:Pink.rs

Siniša je nekoliko minuta poslije Dragane stigao u sud, a namjerno je zaobišao mjesto gdje je sjedila, kako bi je izbjegao i sve vrijeme je gledao u svoj telefon.

draganaaaa3

Foto:Pink.rs

Kada su prozvani da uđu u sudnicu, Siniša je brže, bolje ušao prvi i zauzeo poziciju kako ne bi previše morao da gleda u Draganu, dok je ona u pratnji advokata ušla unutra.

Njih dvoje se nisu dugo zadržali unutra, s obzirom na to da je odlučeno da ročište bude pomereno. Po završetku, Dragana je vidno raspoložena pričala sa svojim advokatom, dok je Siniša otišao na sporedni izlaz, kako bi ih sve izbegao.

 

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia