MARIJA KULIĆ OBUKLA KUPAĆI I SA MUŽEM OTIŠLA NA PLAŽU, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE SLIKU: Zar je moguće da je ovako izgledala?

Show
MARIJA KULIĆ OBUKLA KUPAĆI I SA MUŽEM OTIŠLA NA PLAŽU, ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE SLIKU: Zar je moguće da je ovako izgledala?
.

Majka Miljane Kulić, Marija ostavila je veliki pečat na sve one koji su pratili rijaliti program "Zadruga" . I dok je jedni obožavaju, drugi su zgroženi nekim njenim postupcima. Ipak, niko nije ravnodušan na pomen njenog imena.

mjjk9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkdvn01eqv8vmdawztewy2u0ntuzztdjnwm2mjy5mtkyyjfjndixnzkuanblz5gtas0djgcbaae

Foto: Printscreen

Marijin izgled su mnogi komentarisali u "Imaginarijumu", a ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa mužem Sinišom Kulićem u kupaćem kostimu.

bqtk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0dvn01eqv8vmwnjnmuyzta5yjm4ztm5ytllmdflodnjnwewndbin2uucg5nkzmczqooaieaaq

Foto: Instagram

- Muž i ja - napisala je tada Kulićeva ispod fotke.

Marija na slici ima nekoliko kilograma manje, a njeno zategnuto tijelo došlo je do izražaja u roze jednodjelnom kupaćem kostimu. Fanovi Miljane i njene mame oduševljeni su njenim izgledom, pa su joj dijelili komplimente.

Novi.ba/Puls

Ne propustite