POLICAJKA JE SATIMA GLEDALA TIJELA SVOJIH UBIJENIH RODITELJA I BRAĆE, PA SE UBILA: Jedna stvar je SVE ZAPREPASTILA, kako je mogla??

Aktuelno
POLICAJKA JE SATIMA GLEDALA TIJELA SVOJIH UBIJENIH RODITELJA I BRAĆE, PA SE UBILA:  Jedna stvar je SVE ZAPREPASTILA, kako je mogla??
.

Ubistvo porodice Blaca iz okoline Gnjilana jedan je od "najvećih zločina koji se dogodio na Kosovu", kako piše prištinska Gazeta ekspres i iznosi detalje ove porodične tragdije.

Valjdete Blaca (45), policajka koja inače nije smela da nosi oružje, jednog brata ubila je na spavanju, dok je u ostalim dijelovima kuće presudila drugom bratu, majci i ocu, a potom i sebi. U svaku od žrtava ispalila je najmanje po dva metka.

Premda su detalji ovog ubistva obavijeni velom misterije, poznato je da su svi ubijeni iz istog oružja, koji je koristila policajka i da je praktično u svakom ćošku kuće pronađena po jedna žrtva.

bllaca-1-620x350

Jednog brata policajka je ubila na spavanju, na drugom spratu porodične kuće. Drugi brat pronađen je mrtav u hodniku. Krvi je bilo u cijeloj kući...

Svoj krvavi pir Valjdete je nastavila u dnevnoj sobi, gde je ubila oca (70), a majku (64) upucala je u kuhinji.

Valjdete se potom nije odmah ubila. Nekoliko sati posmatrala je njihova beživotna tijela i, na kraju, iza ulaznih vrata kuće presudila je sebi.

Svi ovi detalji su navodi iz istrage i trebalo bi sačekati konačne rezultate.

Danas je sahrana, piše "Telegraf.rs"

Ne propustite