BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA SRELA MILICU TODOROVIĆ, USLIJEDILO NEŠTO DOSAD NEVIĐENO, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Ovo niko nije očekivao!

Show
BIVŠA ŽENA PETRA STRUGARA SRELA MILICU TODOROVIĆ, USLIJEDILO NEŠTO DOSAD NEVIĐENO, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Ovo niko nije očekivao!
.

Kada je odlučila da sve svoje snage usmjeri na posao, pjevačici se desila nova ljubav. I to sa popularnim glumcem, o čemu u intervjuu govori bez dlake na jeziku

Možda zato što ti je u privatnom životu sada uzbudljivo. Jesi li zadovoljna postignutim u karijeri?

- Od 14 godine do danas mnogo sam ostvarila i prošla u poslu, bilo je tu i glumačkog iskustva. Mogla sam i mnogo više, ali generalno sam lenja osoba. I svesna sam toga, ali takva sam.

Pitaš li nekad Sašu Popovića za savjet?

- Naravno, često se čujemo. Nekad ga zovem baš za savjet, veoma ga gotivim. Imamo fenomenalan, porodičan odnos. Uvijek je prema meni bio roditeljski nastrojen i kad god bih ga pitala za pomoć, uvijek bi mi izlazio u susret.

Kako si reagovala kada se tvoj tata izjasnio o vezi s Petrom, pa je rekao da bi volio da rodiš Petru bebu?

- Izgorila sam (smijeh). Sve ti je jasno. Ali ja sam preslikani moj tata. Što na um, to na drum. Mama je glava porodice i kritikovala ga je što se javio novinarima na telefon. Ipak, na njega i ne mogu da se naljutim, sve priča iz srca i ima najbolje namjere.

milica2

foto: Instagram

Šta je Petar rekao na to?

- Bilo mu je simpatično.

Jesi li se dosad najviše zaljubila?

- Prošlost treba da ostane prošlost. Šta je bilo, bilo je. Gledam u budućnost. Najbitnije mi je kako se trenutno osjećam, a fenomenalno mi je i ispunjena sam.

Da li ti se vratila energija?

- Ne manjka mi nikad energije (smeh).

Da li si upoznala njegovu bivšu suprugu, s kojom ima sina?

- Znamo se. Ivana je divna, fenomenalna osoba i car. U super smo odnosima. Sin mu je takođe jedno predivno i prepametno dijete. To jeste rijetkost, ali sa mnom to stvarno nije problem. Kad naletiš na normalne ljude, ništa nije teško.

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite