OVO JE UBIJENA DJEVOJKA, TEK JE PROSLAVILA PUNOLJETSTVO, A PRESUDIO JOJ FUDBALER! Poznati svi detalji, porodica neutješna!

Aktuelno
OVO JE UBIJENA DJEVOJKA, TEK JE PROSLAVILA PUNOLJETSTVO, A PRESUDIO JOJ  FUDBALER! Poznati svi detalji, porodica neutješna!
.

Policija je objavila snimak nadzorne kamere na kojem se vide posljednji trenuci života Megan Njuton iz Engleske koja je brutalno silovana i ubijena.

Kamere su zabilježile kako je Megan nesvjesno pustila ubicu u stan, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva.

Na snimku se vidi kako se Megan (18) smije sa fudbalerom Džozefom Trevorom (19) prije nego što ga je pozvala u svoj stan.

Mediji prenose da je Megan dozvolila Trevoru, inače sinu bivšeg policajca, da prespava u njenom stanu nakon što joj je rekao da je previše pijan i nadrogiran da ode kući kod roditelja.

djevojka

Na snimku se vidi kako Trevor ulazi poslije djevojke u stan u 3:45 sati 20. aprila prošle godine, prije nego što je silovao, zadavio i izbo devet puta.

Nakon brutalnog ubistva Trevor je Meganino golo i unakaženo tijelo ostavio na krevetu, a onda je snimljen kako dva sata kasnije izlazi iz stana i mirno baca ključ od ulaznih vrata u park u gradu Njukasl pod Lajmom.

Na drugom snimku vidi se kako Trevor hoda ulicom sa krvavim rukama.

Trevor i Megan bili su prijatelji u školi, a mladić je osuđen na doživotni zatvor nakon što je priznao krivicu za silovanje i ubistvo.

Novi.ba/SD

Ne propustite