NOVA PRVA DAMA HRVATSKE DANAS OČARALA SVE: Obukla se kao KATE MIDDLETON, izgleda kao princeza (FOTO)

Region
NOVA PRVA DAMA HRVATSKE DANAS OČARALA SVE: Obukla se kao KATE MIDDLETON, izgleda kao princeza (FOTO)
.

Sanja Musić Milanović odabrala je svijetlo ružičastu haljinu koju potpisuje domaći brend Varteks, a kombinirala ju je s kaputom u istoj nijansi kojeg je prebacila preko ramena.

sanjaaa

Foto: DAMIR SENCAR/HINA/POOL/PIXSELL

-Pastelni ružičasti ton primjeren je odabir jer djeluje nenametljivo i vrlo elegantno. Kombinacija haljine i kaputa istoga tona evocira styling članica kraljevske obitelji i drugih prvih dama kao što je Melania Trump. Kreacija je minimalistička, bazičnog kroja te je kao takva zahvalna u ovakvim prigodama i ujedno otkriva naklonost poslovnom odijevanju. Haljina midi dužine ima detalj u obliku ležerne mašne koja se veže na struku, no silueta nije naglašena, već lagano pada. Odabir hrvatskih brendova za styling znak je poštovanja prema našim dizajnerima, što je ujedno jedan od odličnih načina promocije domaćeg dizajna, komentirala je modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor i dodala da si njih dvoje jako pašu modnim odabirima "kao da su par, komplet, podrška jedno drugome".

1

FOTO: JURICA GALOIC/PIXSELL

2

FOTO: JURICA GALOIC/PIXSELL

Izborom boja i kroja haljine, Sanja Musić Milanović podsjeća na Kate Middleton. Doduše, njih su dvije i tipski sliče pa izbor haljine ne čudi. Odabir s inauguracije podsjeća na odabir Kate Middleton s vjenčanja njezine sestre Pippe Middleton kad je nosila haljinu s potpisom Alexandera McQueena. Bojom haljine kao da se željela uklopiti u boje koje je, u dogovoru sa Šekoranjom, odabrala za uređenje interijera. 

pxl-pa-210517-16703154

 

Ne propustite