PREPORUČUJEMO: Ako planirate kratko putovanje, Ljubljana će Vam priuštiti nezaboravan provod!

Aktuelno
PREPORUČUJEMO: Ako planirate kratko putovanje, Ljubljana će Vam priuštiti nezaboravan provod!
-

Ljubljana je mali grad, ali sa svojom kulturnom ponudom se može meriti sa najvećim evropskim metropolama. Odlikuje je upečatljiva arhitektura starog gradskog jezgra.

1

Pored svog šarma, slovenačka prestonica se može pohvaliti monumentalnim baroknim zdanjima i remek - delima arhitekte Jože Plečnika, bogato dekorisanim crkvama, mnoštvom zelenih površina i kafeima pored reke Ljubljanice. Godine 2016. proglašena je za Zelenu prestonicu Evropske unije.

04

Apartman Royal Vega s pogledom na vrt i grad smješten je u Ljubljani, na 1,2 km od Ljubljanskog dvorca i 200 metara od kaldrmskog mosta. Ovaj apartman smješten je u zgradi iz 19. stoljeća, te je smješten na manje od 300 metara od Slovenskog narodnog dramskog kazališta u Ljubljani i ima besplatni WiFi.

06

Apartman sadrži kuhinju, TV ravnog ekrana i prostor za sjedenje. Privatno parkiralište dostupno je u okviru objekta. U ovom su objektu dostupne i usluga iznajmljivanja bicikala, kao i usluga iznajmljivanja automobila.

08

Dvorana Cankar nalazi se na 6 minuta hoda od apartmana Royal Vega. Najbliža zračna luka je aerodrom Jože Pučnik Ljubljana, 27 km od objekta.

07

Odaberite između dva ili tri noćenja u Royal DeLuxe apartmanu i uživajte sa voljenom osobom!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite