Heritage Hotel Pašike 4*: Posjetite predivni Trogir i uživajte sa voljenom osobom!

Aktuelno
Heritage Hotel Pašike 4*: Posjetite predivni Trogir i uživajte sa voljenom osobom!
-

Hotel Pasike smješten je u samom centru Trogira, usred labirinta mirnih i šarmantnih ulica bez prometne buke. Gostima nudi besplatnu uslugu prijevoza iz zračne luke.

02

Otvoren je 2004. godine nakon opsežne obnove stare kuće obitelji Buble. Uređen je jedinstvenim namještajem iz 19. i ranog 20. stoljeća te gosti stoga u svojim sobama mogu uživati u duhu prošlih stoljeća.

03

Ovaj osebujni srednjovjekovni grad nazivaju i malom Venecijom, zbog njegove stare povijesne jezgre koja se nalazi na popisu UNESCO-ove kulturne baštine, a zbog živopisne ljepote njegovih kamenih zdanja ovaj grad već stoljećima oduševljava mnoge posjetioce, naročito putopisce, znanstvenike i književnike.

04

Iz tih razloga poznata televizijska producentska kuća HBO odabrala je upravo Trogir za snimanje kadrova fantastičnog epskog spektakla "Igre prijestolja"
Trogir, grad-muzej, leži na otočiću između kopna i otoka Čiova na jadranskoj obali u samom srcu Dalmacije.

06

Zbog svoje ljepote i povijesne vrijednosti stare gradske jezgre 1997. godine upisan je na UNESCO-ov popis zaštićene svjetske kulturne baštine, a zbog idealne pozicije i prirodne zaštićenosti njegova je luka nezaobilazna za brojne nautičare kao i svjetski poznate celebrityje.

09

Šetnja ulicama Trogira je poput putovanja u prošlost. Svakom posjetitelju željnom povijesti i starine ovaj će grad pružiti maksimalan doživljaj, u punom smislu riječi. Tu ćete pronaći savršeno odredište za bijeg s kopna, avanturističko istraživanje, ali i odmor uz otkrivanje prekrasnog trogirskog akvatorija.

11

Odaberite između četiri ili šest dana u periodu koji Vam odgovara i prepustite se ljepotama Trogira!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite