ŠABANOV VANBRAČNI SIN DOŠAO NA GROB: Robert u rukama ponio jednu kesu, a onda je NJEGA UGLEDAO TU, SUSRET OD KOJEG SU SVI STRAHOVALI

Objavljeno:17.02.2020 - 12:44
A A A Times Arial

Foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs  

Robert, vanbračni sin pokojnog Šabana Šaulića, stigao je na grob na godišnjicu od tragične smrti kralja narodne muzike. 

Robert je čekao da Hasan Duduć, brat od tetke pokojnog pjevača, ode sa groba jer mu se stric nije htio javiti. 

Vanbračni pjevačev sin je prišao vječnoj kući pokojnog oca, spustio cvijećep, a onda zapalio svijeću.

saban1

Foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs  

Podjsetimo, Hasan je od Šabanove smrti ljut na Roberta zbog njegovog ponašanja. 

saban2

Foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs  

saban3

Foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs  

"Robert je jedan običan prevarant, a izgleda da ga porodica dodatno podržava u tome. On sada pregovara o ulasku u rijaliti "Parovi" i traži honorar od 2.000 eura nedjeljno. Bukvalno se posvađao sa pola ljudi iz produkcije i ucjenjivao ih je kao da je neka zvijezda! Poslije Šabanove smrti se usudio i da pljuje po njemu! Rekao je da ga je sramota rođenog oca jer je dozvolio da mu sin tako živi, da je zbog toga uzeo očevo prezime, a ne govori kako je sada vratio prezime Šaulić jer se sprema da se bori oko Šabanove imovine i para. Šaban ga je ranije lijepo priznao i dao njegovoj majci Nevenki Bogdanović zvanoj Nena pare da za Roberta sagradi ogromnu kuću. Kažu da je dao novac u vrijednosti današnjih 100.000 evra. Goca Šaulić je čak htjela da Roberta dovede u svoju kuću, da ga ne razdvaja od svoje djece, ali Nena tada to nije dozvolila", kazao je Hasan Dudić.

saban4

Foto: Zorana Jevtić, Kurir.rs  

(Kurir.rs)

  
 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!