Uživajte u luksuznom mini odmoru sa Vašom voljenom osobom ili cijelom porodicom u Kalamper Hotelu & Spa!

Aktuelno
Uživajte u luksuznom mini odmoru sa Vašom voljenom osobom ili cijelom porodicom u Kalamper Hotelu & Spa!
-

Kalamper Hotel&Spa 4plus* je luksuzan hotel smjesten na Velikom Pijesku,na magistralnom putu Bar-Ulcinj. Hotel se nalazi iznad plaže, uz postojeći “Kalamper Hotel resort” i suštinski je unapređenje turističkog kompleksa uspješne porodične kompanije “Kalamper”.

02

Hotel na je na raspolaganju gostima svih 12 mjeseci pa je Veliki Pijesak je ovim visokokategorisanim objektom dobio na atraktivnosti. Takođe, prvi hotel na barskoj rivijeri sa međunarodnim ekološkim sertifikatom. Hotel posjeduje 24 smještajne jedinice, od toga 17 standardnih soba, 6 apartmana i Predsjednički apartman.

03

Apartmani su sa direktnim pogledom na more i djelimičnim pogledom na more. U restoranu Kalamper Hotela & SPA možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje. Velika terasa pogodna je za obroke pod vedrim nebom, dok se u kasnijim podnevnim časovima pruža izvanredan spektar boja prilikom zalaska sunca.

2

Na krovu hotela se nalazi otvoreni bazen sa lounge barom. Pogled na pučinu sa terase prilagođene za apsolutno uživanje i relaksaciju upotpunjen je adekvatnim muzičkim izborom. Gosti hotela mogu da uživaju u moru i suncu na privatnoj hotelskoj plaži, sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

06

Hotel raspolaže salom za sastanke, opremljenom najnovijom tehnologijom, teretanom, Spa&Wellness centrom koji obuhvata: veliki bazen, dječiji bazen, đakuzi, hladan đakuzi, slanu sobu, tursko kupatilo, saunu, masaže i bogatu ponudu kvalitetnih kozmetičkih preparata.

0000

Kalamper Hotel & SPA posjeduje dječju igraonicu a ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju svakog dana da pruži brigu, edukaciju i zabavu našim najdražim gostima. Visoko profesionalno i ljubazno osoblje Kalamper Hotel&SPA tima će Vam pružiti perfektnu uslugu

5

Odaberite opciju koja Vam najviše odgovara i uživajte u Dobrim Vodama!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite