NIJE NI PRIMIJETIO KAD SE RAZVEO, OŽENIO JU JE MALOLJETNU: 5 stvari koje SIGURNO niste znali o pokojnom Šabanu Šauliću

Aktuelno
NIJE NI PRIMIJETIO KAD SE RAZVEO, OŽENIO JU JE MALOLJETNU: 5 stvari koje SIGURNO niste znali o pokojnom Šabanu Šauliću
.

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić od trenutka kada se pojavio na domaćoj javnoj sceni, ništa nije krio ni od medija ni od svojih fanova.

Ipak, postoje stvari o kojima on nije mnogo govorio, a pratile su ga gotovo cijeli život.

 1) Šaban Šaulić oženio je Gocu dok je ona još uvek bila maloletna

Kralj narodne muzike osvojio je Gordanu Šaulić svojim šarmom i moćnim glasom, i to u periodu kada je bila izuzetno mlada. Kada je Šaban odlučio da oženi svoju izabranicu, ona još uvijek nije bila punoljetna, pa je iz tih razloga morao da potpiše dokumenta kojima je u potpunosti odgovoran za nju.

2) Njih dvoje su se jednom razveli

Gordana je njemu jednom prilikom dala Šabanu da potpiše sporazumni razvod iako on to nije znao. Njegovoj supruzi smetala je činjenica što je kralj narodne muzike u to vreme gotovo svako veče bio na svirci ili na turnejama. Tek sutradan, kada je Goca pokupila svoje stvari i napustila njihov zajednički dom, Šaulić je shvatio da je potpisao razvod. Međutim, oni su svoj brak sklopili samo nešto više od mjesec dana nakon razvoda

3) Kralj narodne muzike odnoo je ubjedljivu poboedu na jednom Folk festivalu u Parizu

 Šaban Šaulić je pobednik jedinog folk festivala koji je održan u Parizu. Sala u kojoj je nastupao primala je 3.100 ljudi, a Šaban sam dobio čak 3.085 glasova tamošnje publike. Drugoplasirani je imao samo dvanaest glasova, dok je treći imao samo tri. Iako mnogi nisu znali za ovaj podatak, on smatra to krunom svoje karijere.

saban2


4) Ne voli odjeću u braon boji

Mnogi bi ovako nešto odmah demantovali tvrdnjom da su ga viđali u braon odjeći. Razlog je to što Šaban gotovo nikada nije birao svoje odjevne kombinacije već je za to bila zadužena njegova supruga Goce, pa kada mu je ona birala, on se bunio, ali je ipak oblačio to što je ona odabrala.

 
5) Voli da jede izuzetno začinjena jela

Ljudi koji su bili bliski Šabanu Šauliću tvrde da kralj narodne muzike nikada nije probao jelo, a da ga prije toga nije dodatno dosolio. Oni koji su često ručali s njim ističu da je najviše uživao u ljutoj hrani i da mu nikada nije bio dovoljno začinjen poslužen obrok.

 
(Pink.rs)

Ne propustite