CECA BI DALA BOGATSTVO DA NESTANU OVE SLIKE TRUDNE BOGDANE, NI VELJKO NIJE ZNAO ŠTA JE OŽENIO! Pogledajte kako je izgledala prije operacija, BLAM!

Show
CECA BI DALA BOGATSTVO DA NESTANU OVE SLIKE TRUDNE BOGDANE, NI VELJKO NIJE ZNAO ŠTA JE OŽENIO! Pogledajte kako je izgledala prije operacija, BLAM!
,

Veljko Ražnatović (22) oženio svoju izabranicu Bogdanu Rodić (22) u njenoj porodičnoj kući u Titelu.

O privatnom životu buduće gospođe Ražnatović se malo zna. Bogdana Rodić se ranije bavila košarkom i bila veoma uspješna u ovom sportu.

Bila je dio juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru 2013. godine osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope. Dvije godine kasnije je sa ekipom Radivoje Korać osvojila titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dvije teške povrede koljena, ali to je nije spriječilo da se vrati kao pobjednik.

veljko-bogdana9

Foto:Twitter

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donijela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

Rodićeva je sa Veljkom u vezi devet mjeseci i važi za pravu ljepoticu. Njihovu vezu od samog početka podržava i Veljkova majka, folk diva Ceca Ražnatović, koja je jednim gestom to i javno pokazala. 

veljko-bogdana10

Foto:Printscreen/Facebook

Bogdana je na sebi je imala sitnu estetsku korekciju - uvećala je usne. Kako je izgledala prije toga, na proslavi svog 18. rođendana u rodnom Titelu pogledajte na fotografiji u nastavku, a više fotografija lijepe Bogdane i Veljka Ražnatovića pogledajte u nastavku.

veljko-bogdana5

veljko-bogdana

veljko-bogdana4

veljko-bogdana8

veljko-bogdana1

veljko-bogdana6

veljko-bogdana7

veljko1

veljko-bogdana11

(Foto:Facebook)

.Novi.ba/Blic.rs

Ne propustite