UBIJENA SESTRA UČESNICE RIJALITIJA, KROZ SUZE DALA SVOJU IZJAVU, OVO SU SVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA: Naježit ćete se kada čujete!

Objavljeno:16.02.2020 - 19:41
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

Nova takmičarka rijalitija potresla svojom životnom pričom, a evo šta se zaista dogodilo!

Prošle noći je u vilu "Parova" ušetala nova takmičarka i predstavila se kao Nataša. Međutim, ono što je kasnije ispričala potreslo je čitav region.

screenshot-4-1000x0

Naime, nova učesnica rijalitija se po ulasku predstavila i rekla nešto više o sebi, a potom i ispričala potresnu priču iz svog života - rođena sestra joj je brutalno ubijena

Nikšićanin Jugoslav Perović uhap­šen je prije pet godina dan na­kon što je osum­nji­čen za te­ško ubi­stvo na svi­rep na­čin 20 go­di­na mla­đe Dragane Pa­jo­vi­će. 

screenshot-4-1000x0-1

Pe­ro­vić je po­tom za­mje­ni­ci vi­šeg dr­žav­nog tu­ži­o­ca ka­zao da se ka­je i da mu je ve­o­ma žao što je ubio Natašinu sestru, sa ko­jom je, ka­ko tvr­di, bio u vi­še­go­di­šnjoj lju­bav­noj ve­zi.

– Zbog nje sam osta­vio po­ro­di­cu, a da­vao sam joj i no­vac, zbog če­ga sam imao fi­nan­sij­skih pro­ble­ma. Dra­ga­na mi je te no­ći sa­op­šti­la da vi­še ne že­li da bu­de sa mnom, a to­kom sva­đe ko­ja je na­sta­la iz­me­đu nas iz­gre­ba­la me je nok­ti­ma po li­cu. Ta­da sam do­hva­tio kabl ko­ji je slu­žio za su­še­nje ve­ša i za­da­vio je – is­pri­čao je Pe­ro­vić tu­ži­o­cu.

screenshot-2-1000x0

Pa­jo­vi­će­va je ubi­je­na u jed­noj od so­ba iz­nad re­sto­ra­na u Plje­vlji­ma. Na­kon što su ro­di­te­lji pri­ja­vi­li ne­sta­nak, in­spek­to­ri su pro­na­šli nje­no tije­lo u so­bi ko­ju je Pe­ro­vić ra­ni­je iz­naj­mio.

Novi.ba/Alo

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!