SRPSKOJ MANEKENKI IZGORILO 50 ODSTO KOŽE, OSTALA JE BEZ KOSE: Evo kako sad izgleda, niko ne može da vjeruje!

Aktuelno
SRPSKOJ MANEKENKI IZGORILO 50 ODSTO KOŽE, OSTALA JE BEZ KOSE: Evo kako sad izgleda, niko ne može da vjeruje!
.

Njen život može da postane inspiracija filmskim rediteljima, a ona danas ne dozvoljava da joj bilo šta skine osmijeh sa lica.

Od kada je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja, sada Đorđević, svojom ljepotom osvaja kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana. Važi za jednu od najljepših žena naše zemlje. Udata je za našeg fudbalera Filipa Đorđevića, sa kojim živi u Italiji i ima dvoje djece.

Iako njen Instagram profil prati više od pola miliona ljudi, pleni izgledom i zategnutim tijelom, rijetko ko zna da je lijepa brineta prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspjela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

manekenka1

Foto:Instagram

Jovana je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

- Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osjetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svijest. Veoma dobro se sjećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri sedmice. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvijek, osjećam super. Osmeh i pozitina energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali ljekari - ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.

manekenka2

Foto:Instagram

Nakon svega, Jovana se vratila jača i ljepša. I dalje mami uzdahe muškaraca.

Ne propustite