Posjetite biser jadranske obale i atraktivno turističko središte sa smještajem u Aparthotelu Sunčeva Postelja!

Aktuelno
Posjetite biser jadranske obale i atraktivno turističko središte sa smještajem u Aparthotelu Sunčeva Postelja!
-

Obgrljen gustom borovom šumom i gotovo uronjen u prekrasni Jadran, novoizgrađeni aparthotel Sunčeva Postelja luksuzna je prinova u proslavljeno vrhunskoj turističkoj ponudi Brela.

3

Objekt je to pomno osmišljen, sa jasnom vizijom i sa krajnjom posvećenosti detaljima, no ipak sa ponosom ističemo da ono najbolje nije ljudskom rukom stvoreno. Sunčeva Postelja tek nadopunjava izvanrednu prirodu koja je ovdje bila vrlo izdašna; onaj iskonski luksuz doseže se neposrednošću boja, mirisa i zvukova Mediterana.

8

Poznato kao jedno od najčišćih i najprozirnijih mora, Jadran deseljećima privlači svojim prirodnim ljepotama. A duž takve jadranske obale, područje Makarske rivijere ima možda i najprozirnije more i najljepše niske plaža koje se gotovo u neprekinutom nizu redaju kilometrima.

4

Prepoznata još od starih Rimljana i njihovih prvih ladanjskih kuća, današnja Brela su u punom smislu riječi biser središnje Dalmacije i Makarske rivijere. Prostor stoljetne turističke tradicije omiljena je destinacija onih putnika koji traže vrhunski smještaj i mir u nenadmašnom mediteranskom ugođaju.

10

 

Tri noćenja za dvije osobe na bazi polupansiona u studio apartmanu s balkonom i bočnim pogledom na more platite 704 KM!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

Ne propustite