OVO JE SIN ANE BEKUTE, SA 17 GODINA GA JE DALA NA USVAJANJE: Oglasio se i progovorio o ocu, NJEGOVE RIJEČI SU SVE RASPLAKALE!

Show
OVO JE SIN ANE BEKUTE, SA 17 GODINA GA JE DALA NA USVAJANJE: Oglasio se i progovorio o ocu, NJEGOVE RIJEČI SU SVE RASPLAKALE!
.

Pjevačica Ana Bekuta svog naslednika Igora Polića rodila je kao gimnazijalka, u 17. godini, nakon čega ju je pratio težak život.

ssd-1
Ana je rano postala majka a veoma mlada je prolazila kroz teške trenutke, koje je, na sreću, veoma brzo uspjela da prebrodi, a svom sinu obezbjedi bezbrižno djetinjstvo i normalan život.

s1

Pjevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi.

s4

Ana Bekuta je sina Igora Polića nakon rođenja ostavila u domu za nezbrinutu djecu a i danas joj je teško da se prisjeća ovog traumatičnog iskustva.

s


Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

sdss

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez djeteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posljedice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Vjerujte da sam oduvijek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zamjeram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada - rekao je ranije za "Kurir" Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

- Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - otkrio je Igor Polić.

Ne propustite