DAN ZALJUBLJENIH: Izaberite opciju između noćenja za dvije osobe sa doručkom ili noćenje za dvije osobe bez doručka po super cijenama!

Aktuelno
DAN ZALJUBLJENIH: Izaberite opciju između noćenja za dvije osobe sa doručkom ili noćenje za dvije osobe bez doručka po super cijenama!
-

U centralnoj Dalmaciji, na Jadranskoj obali smjestio se biser Dalmacije, grad Split. Grad koji se prvobitno razvio oko Dioklecijanove palače, iako njegova povijest po nekim istraživanjima seže i dalje.

3

Danas je Split najveći grad u Dalmaciji i drugi najveći grad u Hrvatskoj. Kao takav nudi pregršt povijesnih znamenitosti i raznih događanja.

7

Objekt je potpuno renoviran i otvoren u srpnju 2019, nalazi se u samom srcu staroga grada uz more i šetnicu između Rive i Zapadne obale te sa prekrasnim pogledom na splitsku luku i otoke. Objekt je dobio ime po kćeri cara Dioklecijana (Galeria Valeria), kvalitetno i luksuzno je opremljen te konstantno ulažemo u održavanje objekta i obuku zaposlenika što potvrđuju visoke ocjene gostiju koje imamo.

8

Uživajte u samom srcu starog grada uz more i prekrasnim pogledom na splitsku luku i otoke - Galeria Valeria Downtown Seaside 4*!

Ponudu pogledajte na  LINKU.

Sve ponude sa portala CityDeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našem prodajnom mjestu u SCC-u (-1 sprat).

 

Ne propustite