CECIN SIN USKORO POSTAJE OTAC, ODRIJEŠIO KESU I PRIPREMIO SOBU ZA SINA, EVO KOLIKO JE NOVCA IZDVOJIO: Niko ne može da vjeruje!

Show
CECIN SIN USKORO POSTAJE OTAC, ODRIJEŠIO KESU I PRIPREMIO SOBU ZA SINA, EVO KOLIKO JE NOVCA IZDVOJIO: Niko ne može da vjeruje!
.

Veljko Ražnatović će početkom juna postati otac, a da se već uveliko raduje nasljedniku kog će mu roditi supruga Bogdana, jasno je i po tome što već priprema sobu sa nasljednika i ne žali para da sve bude uređeno na najvećem nivou, saznaje VIP.

Kako izvor blizak porodici Ražnatović otkriva, Veljko ne može da dočeka narednih nekoliko mjeseci i slobodno vrijeme je posvetio tome da olakša ovaj period Bogdani i da se pobrine za nasljednikovu oazu.

124986-veljko-raznatovic-220391-photo-e-stock-stanislav-nedelja-f-unf

foto: E-stock

- Iako su majke te koje svaki sekund koriste razmišljajući o sobi za bebe i sve što je vezano za opremu pred rođenje djeteta, kod Bogdane i Veljka je to obrnuto. On je riješio da potpuno odmijeni Bogdanu i da većinu obaveza riješi sam, kako se ona ne bi mučila. Kada ne trenira i nema obaveze, ulazi na sve moguće portale i gleda ponude za dečiju sobu, a često se desi da mu tako prođu sati i sati. Naravno, fokusiran je na strane sajtove, gdje sitnice koštaju po nekoliko hiljade eura, ali se time uopšte ne opterećuje - navodi izvor.

veljko

foto: Printscreen, SD

Ne propustite