SMOGAO JE IPAK SNAGE DA MU NEŠTO OBEĆA LeBron James potpuno skrhan nakon odlaska Kobea: Uništen sam brate...

Aktuelno
SMOGAO JE IPAK SNAGE DA MU NEŠTO OBEĆA LeBron James potpuno skrhan nakon odlaska Kobea: Uništen sam brate...
,

Najbolji košarkaš današnjice LeBron James kazao je kasno sinoć da je "emotivno uništen i da mu je srce slomljeno" zbog preranog gubitka prijatelja Kobe Bryanta.

Podsjećamo, Bryant, peterostruki NBA prvak, izgubio je život u nedjelju u padu helikoptera, samo nekoliko sati nakon što ga je košarkaš Lakersa pretekao na listi najboljih strijelaca u historiji najjače svjetske lige.

- Uništen sam moj brate - napisao je James i nastavio:

lebronjames

"Volim te veliki brate". Obećavam ti da ću nastaviti tvoju ostavštinu. Svima nam značiš mnogo, posebno u "naciji Lakersa" i moja je odgovornost da sve to stavim na svoja leđa i nastavim. Daj mi snage iz raja i čuvaj me - naveo je LeBron.

Također, pojasnio je da je još uvijek u fazi prihvatanja činjenice da je dugogodišnji rival i prijatelj otišao s ovog svijeta, ali i također da je s njim život izgubila i kćerka, te još sedam osoba.

kobe-bryant

- Još uvijek nisam spreman, ali evo, poručio je LeBron dodavši:

"Sjedim ovdje pokušavajući napisati nešto, ali svaki put počinjem plakati razmišljajući o tebi, nećakinja Điđi i prijateljstvu i bratstvu koje smo imali!", zaključio je najbolji igrač današnjice post na Instagramu, kojeg je lajkalo preko 7,7 miliona fanova.

Ne propustite