DEA ĐURĐEVIĆ U LOŠEM STANJU, IMALA JE 21 TEŠKU OPERACIJU, RUKA NEPOKRETNA PONOVO: Kroz suze progovorila, živi na LIJEKOVIMA!

Aktuelno
DEA ĐURĐEVIĆ U LOŠEM STANJU, IMALA JE 21 TEŠKU OPERACIJU, RUKA NEPOKRETNA PONOVO: Kroz suze progovorila, živi na LIJEKOVIMA!
.

Dea Đurđevič progovorila je o svom zdravlju, a i dalje se oporavlja od teške saobraćajne nesreće.

Voditeljka je imala 21 operaciju, a kako kaže, sve su joj bile teške.

"Većina je bila borba za život, borba da dišem i da srce počne opet da kuca. Nekoliko puta sam prestajala da dišem. Srce je prestalo da kuca. Vratili su mi u funkciju i karlicu, kičmu, učili me opet da hodam", kaže Dea i dodaje da je i dan - danas sve bolno.

screenshot-11

"Nekada su morali da me uspavljuju zbog jačine bolova, iako sam bila 24 sata na morfijumu i na svaka četiri sata sam dobijala dodatne analgetike. Sada imam kombinacije lijekova koje uzimam tri puta dnevno i učim da se nosim sa bolom, jer ti lijekovi samo umanjuju intenzitet bola, ne dovode do njegovog prestanka. Takođe, moj fizioterapeut Milan se raduje kada me ruka boli i kaže da je to dobar znak, da ona oživljava."

screenshot-12

"Tuširanje, feniranje, oblačenje, ne mogu ni sama da jedem jer ne mogu da sječem namirnice. Mama i Mladen mi uglavnom pomažu, ali se trudim zaista da ono što mogu radim sama", izjavila je voditeljka koja se promijenila od nesreće i na svijet gleda pozitivnije.

screenshot-13

Novi.ba/Kurir

Ne propustite