PRVE SLIKE SA MJESTA NESREĆE: Jezive scene na mjestu gdje je život izgubio KOBE BRYANT, jedan detalj OBILAZI SVIJET (FOTO)

Aktuelno
PRVE SLIKE SA MJESTA NESREĆE: Jezive scene na mjestu gdje je život izgubio KOBE BRYANT, jedan detalj OBILAZI SVIJET (FOTO)
.

Jedan od najboljih NBA igrača svih vremena Kobe Bryant i njegova 13-ogodišnja kćerka poginuli su u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu, u Kaliforniji, a sa njima je u tom trenutku bilo još sedmoro ljudi, potvrdila je policija.

Pored Brajantovih, mediji navode da je u nesreći poginula još jedna porodica, odnosno Đijanina saigračica iz kluba i njeni roditelji, od kojih je otac bio trener bejzbol ekipe Orandž koust koledža, kao i pilot, prenosi Glas Amerike.

"Veoma smo tužni pošto smo saznali da je Kobi Brajant poginuo u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu. Letjelica je pala u polje jutros u 10 sati. Niko nije preživio", navode vlasti Kalabasasa.

JAMESU JAVILI DA JE POGINUO KOBE BRYANT: Njegova reakcija rasplakala je cijeli svijet, EVO ŠTA JE URADIO KAD JE IZAŠAO IZ AVIONA!

Vijest o smrti Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje kćerke potresla je svet, a mnogi, među kojima je i Lebron James, nisu mogli da sakriju suze.

Kobi Brajant (41) je često leteo helikopterom, još od kada je kao zvijezda Los Anđeles Lejkersa tako putovao na utakmice i treninge iz Orindž Kauntija, gdie je živio.

Pojavile su se i prve slike sa mjesta nesreće.

kobe1

kobe2

kobe3

kobe4

Foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Ne propustite