"ZVEZDE GRANDA" U HAOSU, BOSANAC UVRIJEDIO KANDIDATKINJU A ONDA MU JELENA ŽESTOKO ODBRUSILA: Neće mu pasti na pamet da progovori više!

Show
"ZVEZDE GRANDA" U HAOSU, BOSANAC UVRIJEDIO KANDIDATKINJU A ONDA MU JELENA ŽESTOKO ODBRUSILA: Neće mu pasti na pamet da progovori više!
.

Nadica Vermezović pod mentorstvom Jelene Karleuša svojski se pripremila za "Zvezde Granda", ali nije uspjela baš sve da obori sa nogu kako pjevanjem, pa tako ni izazovnim stajlingom. Naime, pošto ju je Bosanac vidio u svetlucavom bodiju i saslušao njenu izvedbu do kraja prokomentarisao je kako je "grozna", a diva to nikako nije mogla da mu oprosti. 

 - Dala sam joj vrlo pozitivnu energiju, ali nije bilo potrebe puno da se trudim. Nadica je bila vrlo fokusirana, dobra, bilo je par nekih iskoka... ali to je zato što je prva (nastupala). Ima jaku tremu. Moram da kažem da je Nadica prvenstveno divna djevojka, jako lijepo vaspitana, divan čovjek, za saradnju odlilčna, uživala sam dok sam radila sa tobom. Prva pjesma je bila skoro pa savršena, sem par nekih tonova, krajeva onih u najvišim tonovima... ali u onom donjem dijelu idealna. Možda je malo bilo klimavo u drugoj jer si više igrala, ali sve u svemu - ti si sigurno za dlaje. Ja se iskreno nadam da će to tako i biti - izjavila je Karleuša pre nego što je žiri dobio reč, zbog čega je Bosanac pobjesnio.

jelena1

Foto:Instagram

- Šta je bilo, koji problem imate? Mislim znam da imate, samo koji, od svih - pitala je Jk. 

- Meni nije problem takmičar, takmičar je bio grozan. Počev od izgleda, ovo je prosto... zima. Zimski period, a dolazi tako kao na plažu da ideš! Meni je to malo neukusno - rekao je on, a Jelena ga je odmah prekinula. 

- Nemoj molim te samo ti o modi! Molim te - viknula je ona. 

- Imaš li ti išta zimsko da obučeš - upitao je takmičarku Bosanac, ali od Jelene nije ni mogao da dobije odgovor, jer je bila rešila da se lavovski izbori za svoju djevojku. 

bosanac

Foto:Printscreen

- Pogledaj se i sve će ti se samo kazati! Kako se usuđuješ ti meni da pričaš o garderobi, ti džemperu? Stani, džemperu! Stani braon džemperu - rekla je pjevačica. 

- Nijedan čist toni nisi otpjevala! Dušo moja, vjeruj mi, vrlo često kritika, čak i negativna, je pozitivna za onoga ko je pametan da je shvati - zaključio je Bosanac. 

Ne propustite