Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje naredne sedmice

Bosna i Hercegovina
Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje naredne sedmice
.

 

.PROGNOZA VREMENA ZA 27.01.2020 (Ponedjeljak)., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima ponegdje u Hercegovini može pasti i malo kiše. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 9 do 13 stupnjeva.

sarajevo-oblacno-0

PROGNOZA VREMENA ZA 28.01.2020 (Utorak)., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša se najprije očekuje na području Hercegovine i zapadne Bosne. Krajem dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Na planinama sa susnježicom i snijegom. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 4, na jugu zemlje do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.

snijeg

PROGNOZA VREMENA ZA 29.01.2020 (Srijeda)., umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, ponegdje u centralnim djelovima i na jugu može pasti i malo kiše. Na planinama i malo snijega. Vjetar, slab do umjeren, a u Krajini na momete i pojačan južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu zemlje do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, na jugu do 13 stupnjeva.

Novi.ba/FHMZ

Ne propustite