Milena Ćeranić PROŽIVLJAVA PAKAO zbog OPSJEDNUTOG MANIJAKA?! Šalje prijeteće poruke od kojih se diže kosa na glavi, A ONDA JE URADIO OVO ,A PJEVAČICA PRETRNULA OD STRAHA!(FOTO)

Aktuelno
Milena Ćeranić PROŽIVLJAVA PAKAO zbog OPSJEDNUTOG MANIJAKA?! Šalje prijeteće poruke od kojih se diže kosa na glavi, A ONDA JE URADIO OVO ,A PJEVAČICA PRETRNULA OD STRAHA!(FOTO)
.

 

Milena Ćeranić već mjesecima proživljava pravu dramu zbog muškarca, koji je neumorno proganja, od kako ju je vidio na njenom nastupu u Crnoj Gori.


Naime, pjevačica na sve načine pokušava da se zaštiti od manijaka, koji joj svakodnevno šalje jezive pretnje, a nedavno se navodno požalila prijateljima da je uplašena za svoju bezbjednost.

- Milena je prije nekoliko mjeseci pjevala u klubu u Podgorici, a na njenom nastupu je bio i njen dugogodišnji obožavatelj, koji je želio da se fotografije sa njom. Izašla mu je u susret, ali nije mogla ni da nasluti, kakve će to posljedice izazvati. - kaže izvor i dodaje:

miljenaceranic1

- Milena nije ni završila sa nastupom, a njen fan joj je već poslao nekoliko poruka na Instagramu. Napisao joj je da obožava njenu muziku, da je uživo ljepša nego na slikama, i pohvalio je njene pjesme kao i pjevanje. Ljubazno mu se zahvalila i te večeri se njihova komunikacija završila na tome. - kaže izvor i dodaje da je Milenu slijedećeg dana dočekalo iznenađenje:

milena-ceranic
- Čim se probudila, vidjela je da ima nekoliko poruka na Instagramu, sve su bile sličnog sadržaja i svaka je bdila osećaj nelagode. Pisao joj je da je slatka, da želi da je upozna, da nikada nije vidio ljepšu ženu i da želi da mu ona pruži šansu... Milena mu ništa nije odgovorila, ali kada je počela svakodnevno da dobija poruke, znala je šta treba da uradi - kaže izvor i dodaje da je svog fana nakon tih poruka, pjevačica blokirala.

- Međutim, njenim mukama tu nije bio kraj, jer je njen progonitelj uspio da dođe do njenog broja telefona. Zvao ju je svakodnevno i slao poruke sa različitih brojeva, a Milena je svaki od tih brojeva blokirala. U jednom trenutku, počela je da dobija prijeteće poruke, u kojima je pisalo da zna gdje ona živi, da će doći u njenu kuću, da će je unakaziti i da nigdje više neće pjevati... To je Milenu tek uplašilo pa se povjerila najbližima.

milena-c
- Tada je shvatila da situacija može da izmakne kontroli, a prijatelji su je savjetovali da se obrati policiji. Milena ne želi da na taj način riješi ovaj problem, ali ako progonitelj bude nastavio da joj prijeti, ipak će morati da ga prijavi - završava izvor.
Izvor: srbijadanas.rs

Ne propustite